Контент

Лаваш із начинкою до сніданку

Порцій: 2  
Калорійність: 310 ккал  
Час приготування: 10 хвилин
Домашня

Опис

Люблю ці круглі лаваші. У них можна загорнути щось смачненьке, і сніданок або ж перекус готовий! Варіантів безліч: сир твердий чи кисломолочний, зелень, яйце, курка/шинка/ковбаска... Чому люблю круглі? Тому, що в них загортати навіть зручніше, ніж у прямокутні. Є багато цікавих способів. Ось, наприклад, сьогоднішні трикутнички із половинок лаваша з начинкою. точніше, вони не сьогоднішні, бо готувала я їх аж десь на початку осені, коли ми збиралися у вилазку на острів на річці, щоби зробити фоторепортаж із історії краю.Але опублікувати цей рецепт дійшли руки тільки сьогодні, вже у новому році, взимку.

лаваш до сніданку

А ще осьо, дивіться, які цікаві страви можна робити з лаваша, круглого і не тільки. Одна із наших улюблених - Йока, вірменська страва. На круглий лаваш намастити половину збитого яйця, натерти твердого сиру, скласти трикутниколм і обсмажити з двох боків, можна навіть без олії.

Можна ще робити навіть швидкі чебуреки з лаваша.

Або ось такі трикутнички із сиром та шпинатом.

Та повернемося до рецепту лаваша із шинкою. Взагалі-то, можна покласти всередину те, що знайдеться у вас в холодильнику: ковбасу, шматочки вареної курки або печеного м'яса, сир чи бринзу, овочі. Аби смачно було. І таку швидку страву зручно брати із собою хоч в дорогу, хоч в село на город, хоч дати дитині в школу або взяти на роботу, або ж на вилазку на природу. Поживно, смачно і зручніше, ніж бутерброд, бо ковбаса не випаде!

Інгредієнти:

  • Лаваш круглий 1 лист
  • шинка 2 кружальця
  • сир твердий 30 г
  • помідор
  • зелень

Інструкція:

Розріжте лаваш на дві половинки. Викладіть на по кружальцю помідора і шинки, потрусіть тертим сиром.

як приготувати лаваш із шинкою і помідором

Складіть лаваші навпіл та викладіть на розігріту пательню, можна на суху, без олії..

як посмажити лаваш із начинкою на пательні

Обсмажте з одного боку на вогні більше за середній пару хвилин, переверніть та обсмажте із другого боку. Готові лаваші викладіть на тарілку.

лаваш на пательні

Прикрасьте зеленню. Найсмчаніше куштувати одразу, доки лаваш хрумкий, а начинка тепла, проте й після вистигання така страва теж цілком смачна.

рецепт з лаваша

Смачного!

Ось іще варіант швидкого перекусу із лаваша з сиром та зеленню.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(0 голосів, в середньому: 0 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів