Контент

Лаваш з сиром, яйцем та шпинатом на сковороді

Порцій: 4  
Калорійність: ккал  
Час приготування: 5 хвилин на кожну
Домашня

Опис

Швидка, поживна, корисна та смачна страва — лаваш із сиром, яйцем та шпинатом на сковороді. Готується ця смакота за 5 хвилин, смажиться майже без жиру. Спробуйте!

Ці конвертики з лаваша дуже поживні та цілком можуть бути повноцінним сніданком або підобідком. Можна й з собою взяти — на природу, наприклад, проте все ж таки їсти лаваш з сиром та яйцем смачніше, коли він щойно приготований. Тоді сам лаваш хрусткий, а начинка тепла.

Якщо смажити швидко то лаваш буде рум'яним, а жовток всередині рідким. Якщо ж готувати трохи довше, яйце всередині буде майже крутим. Мені більш до вподоби перший варіант, але другий зручніше їсти.

Інгредієнти:

  • 4 листи лаваша
  • 4 яйця
  • 100 г сиру чи моцарели
  • пучок шпинату
  • 0,5 столової ложки вершкового масла

Інструкція:

Свіжий шпинат потримайте в холодній воді хвилин п'ять, тоді промийте та обсушіть в друшляку. Наріжте смугами та спасеруйте на розтопленому вершковому маслі 2-3 хвилини, помішуючи.

Тепер шпинат перекладіть із пательні на тарілку, а на пательню покладіть лаваш, підійде прямокутний лист чи кругла тортилья.

На середину лаваша викладіть частині тушкованого шпинату, вбийте яйце та висипте трохи сиру, нарізаного кубиками.

Загорніть лаваш: якщо круглий - трикутником, як в рецепті Йоки, якщо прямокутний - конвертом.

Обсмажуйте, допоки підрум'яниться знизу, тоді переверніть лопаткою на другий бік.

Обсмаживши лаваш на сковороді з іншого боку, знімайте на тарілку.

Хай трошки вистигне, і можна пригощатися!

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(1 голос, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів