Контент

Торт Нірка крота шоколадно-банановий

Порцій: 10  
Калорійність: ккал  
Час приготування:
Домашня

Опис

Цікавий і смачний торт оригінальної форми із шоколадним коржем, бананом і вершковим кремом.

торт нірка крота

Інгредієнти:

Для коржа, форма 20 см
  • 2 великі яйця;
  • 150 мл негустої сметани 15%;
  • 180 г цукру;
  • 150 г борошна;
  • 1 чайна ложка розпушувача (з невеликим верхом);
  • 2 столові ложки какао-порошку;
  • Дрібка солі.
Для начинки та крему:
  • 150 г густої сметани (не менше 25%);
  • 150 г домашніх густих вершків;
  • 2-3 столові ложки цукрової пудри;
  • 2 банани.

Інструкція:

Змішати просіяне борошно з какао, потім додати розпушувач, сіль. В іншому посуді збити яйця, цукор і сметану. Змішати суху та рідку суміш. Вилити тісто в форму, застелену пергаментом і змащену олією. Випікати за температури 180-190 С упродовж 35-45 хвилин. Коли корж охолоне, зрізати верхівку. Ложкою дістати серединку з коржа і покришити.

шоколадний торт

Для крему поєднати вершки, сметану, цукрову пудру, злегка збити. Можна додати шматочки банана. Викласти частину крему на дно коржа, потім викласти очищені банани, зверху решту крему у вигляді гірки. Зверху посипати крихтою, формуючи конус.

рецепт торта шоколадно-банановий торт

Поставити в холодильник на пару годин.

торт банан шоколад
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(1 голос, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів