Контент

Трикутники з лаваша з сиром на сніданок

Порцій: 4  
Калорійність: 131 ккал  
Час приготування: 15 хвилин

Опис

Ми дуже любимо такі трикутнички з лаваша із начинкою: вони смачні та швидко готуються, те, що треба до сніданку! Начинка може бути різноманітною: сир твердий чи бринза із зеленню, шинкою чи куркою, сир солодкий ич солоний. Сьогодні на сніданок - трикутники з лаваша із сиром та шпинатом. До них філіжанку кави — і ранок буде вдалим!

На сайті є також подібні страви з лаваша: конвертики з начинкою та вірменська Йока, спробуйте, то також напрочуд легко та смачно!

Інгредієнти:

  • 2-3 листи лаваша
  • 1-2 яйця
  • 50 г сиру
  • 50 г бринзи чи моцарели
  • пучок шпинату
  • сіль за смаком
  • олія для смаження

Інструкція:

Ці трикутнички також можна смажити на сухій пательні, якщо дозволяє покриття. Я смажу на невеличкій кількості олії, бо тоді трикутнички виходять більш рум'яними та апетитними.

Лаваш наріжте смужками — один лист на три смуги уздовж, а тоді кожну смужку розділіть навпіл. Наш лаваш жовтенький, бо він із сиром, буває ще з куркумою, а також зелененький із шпинатом. Дуже цікаво щоразу готувати із нового виду лаваша, тоді трикутнички виходять оригінальні, кольорові.

В тарілці збийте виделкою яйце, трошки посоліть.

Сир та моцарелу чи бринзу натріть на великій тертці та потрошку насипте з краєчку кожної смужки.

Тоді додайте зелень — подрібнений кріп, зелену цибулю чи, як в даному рецепті,тушкований шпинат (на шматочку вершкового масла вимитий, обсушений та подрібнений шпинат готуємо, помішуючи, 2-3 хвилини).

Загорніть смужки трикутниками — як це зробити, показано на фото та на відео в кінці рецепту.

Розігрійте пательню з невеличкою кількістю олії. Вмочіть трикутнички з лаваша в яйце та викладіть на пательню.

Обсмажте до рум'яності з одного боку, переверніть лопаткою.

Смажте з другого боку до золотистої скоринки, тоді зніміть на тарілку.

Найсмачніші трикутнички з лаваша, як вони щойно приготовані, тоді скоринка хрумка, а сирна начинка тепла й сир тягнеться, як у піці. Пам'ятайте, що запивати страви із гарячим сиром можна тільки теплими чи гарячими напоями. Смачного!

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(2 голоса, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів