Лаваш з сиром моцарела і яйцем: смачні трубочки
Опис
Розмірковуєте, що загорнути в лаваш? Спробуйте цей варіант: лаваш із моцарелою і яйцем, а на додачу часничок і зелень.
Виходить апетитна, поживна і смачна начинка у хрустких трубочках з тонкого тіста.
Спробуйте, це смачно.
Ось такі інгредієнти потрібні, а часу приготування займе хвилин 10-15 (якщо маєте заздалегідь зварені яйця).
Інгредієнти:
- 1 лист лаваша;
- 150 г моцарели;
- 2 варених яйця;
- 3 ст.л. сметани;
- 1 зубчик часнику;
- кріп, петрушка;
- 1 чайна ложка олії;
- сіль, мелений перець за смаком.
Інструкція:
НАтираємо на великій тертці моцарелу і яйця, зварені накруто. Додаємо подрібнену зелень і часник, сметану, сіль, перець і перемішуємо.
Тепер треба розподілити начинку по листу лаваша і загорнути його рулетом уздовж.
Рулет з лаваша нарізаємо на кілька частин.
Викладаємо на розігріту пательню з невеличкою кількістю олії і обсмажуємо з обох боків.
По 2-3 хвилини, до хрумкої скоринки.
Викладаємо лаваш на тарілку, подаємо із салатом з овочів.
Найкраще такі трубочки з лаваша смакують щойно приготованими, доки тісто хрумке, а начинка тепла.
Смачного!