Лаваш з яйцем, помідорами і куркою на сковороді
Опис
Ось і ще цікавий варіант лаваша з начинкою на сковороді. Цього разу начинка з яйця, помідорів, сиру і курки (також можна взяти м’ясо чи рибу: тунець, лосось).
Цікавинка рецепту в тому, що лаваш у процесі приготування поєднуться з омлетом, а потім всередині лаваша опиняється поживна начинка. Для цієї страви зручно брати круглі лаваші (тортильї), проте, якщо таких не знайшли, то можна взяти прямокутний лаваш і вирізати з нього коло, а із обрізків зробити конвертики чи з’їсти їх просто, замість хлібу.
інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 лист прямокутного лаваша або 2 шт круглих
- 2 яйця
- 1-2 помідори
- 100 г вареної курки або баночка тунця
- 50 г твердого сиру
- сіль за смаком
- 1-2 ч.л. олії
Інструкція:
Пательню гарно розігріти із невеличкою кількістю олії. Яйце (1 шт) збовтати виделкою в тарілці й вилити на пательню, похитавши її, щоб яйце рівномірно розподілилося.
Зверху на яйце покласти круглий лаваш, готувати 1-2 хвилини і перевернути.
Посипати тертим сиром, викласти скибочки помідорів, шматочки курки, посолити, знов посипати сиром, згорнути лаваш навпіл.
Смажити з обох боків до хрусткої скоринки.
Найкраще смакує лаваш з яйцем також, як і всі лаваші на пательні, у теплому вигляді.