Лаваш з яйцем, помідорами і куркою на сковороді
Опис
Ось і ще цікавий варіант лаваша з начинкою на сковороді. Цього разу начинка з яйця, помідорів, сиру і курки (також можна взяти м’ясо чи рибу: тунець, лосось).
Цікавинка рецепту в тому, що лаваш у процесі приготування поєднуться з омлетом, а потім всередині лаваша опиняється поживна начинка. Для цієї страви зручно брати круглі лаваші (тортильї), проте, якщо таких не знайшли, то можна взяти прямокутний лаваш і вирізати з нього коло, а із обрізків зробити конвертики чи з’їсти їх просто, замість хлібу.
інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 лист прямокутного лаваша або 2 шт круглих
- 2 яйця
- 1-2 помідори
- 100 г вареної курки або баночка тунця
- 50 г твердого сиру
- сіль за смаком
- 1-2 ч.л. олії
Інструкція:
Пательню гарно розігріти із невеличкою кількістю олії. Яйце (1 шт) збовтати виделкою в тарілці й вилити на пательню, похитавши її, щоб яйце рівномірно розподілилося.
Зверху на яйце покласти круглий лаваш, готувати 1-2 хвилини і перевернути.
Посипати тертим сиром, викласти скибочки помідорів, шматочки курки, посолити, знов посипати сиром, згорнути лаваш навпіл.
Смажити з обох боків до хрусткої скоринки.
Найкраще смакує лаваш з яйцем також, як і всі лаваші на пательні, у теплому вигляді.
Юльєтта, вітаю! Дуже зацікавив цей рецепт, спробую сьогодні приготувати, вже купила круглий лаваш. Про результат неодмінно повідомлю. Дякую за цікаву ідею!
Рада вас чути, пані Ірино, чекатиму на враження!
Доброго дня! Страва вийшла дуже смачною, трішечки змінила начинку, а саме, помідори та болгарський перець протушкувала, зварене куряче філе порізала та обсмажила до скоринки, також використала соус Бургер. Смачно, як у теплому стані, так і холодному. Дякую, Юльєтто за ідею!
Вітаю! Дуже рада, що рецепт сподобався! Дякую за коментар і фото:)