Контент

Лаваш з яйцем, помідорами і куркою на сковороді

Порцій: 2  
Калорійність: 162 ккал  
Час приготування: 15 хвилин
Домашня

Опис

Ось і ще цікавий варіант лаваша з начинкою на сковороді. Цього разу начинка з яйця, помідорів, сиру і курки (також можна взяти м’ясо чи рибу: тунець, лосось).

лаваш з яйцем на сковороді

Цікавинка рецепту в тому, що лаваш у процесі приготування поєднуться з омлетом, а потім всередині лаваша опиняється поживна начинка. Для цієї страви зручно брати круглі лаваші (тортильї), проте, якщо таких не знайшли, то можна взяти прямокутний лаваш і вирізати з нього коло, а із обрізків зробити конвертики чи з’їсти їх просто, замість хлібу.

 

 

 
інгредієнти
інгредієнти

Інгредієнти:

На 2 шт
  • 1 лист прямокутного лаваша або 2 шт круглих
  • 2 яйця
  • 1-2 помідори
  • 100 г вареної курки або баночка тунця
  • 50 г твердого сиру
  • сіль за смаком
  • 1-2 ч.л. олії

Інструкція:

Пательню гарно розігріти із невеличкою кількістю олії. Яйце (1 шт) збовтати виделкою в тарілці й вилити на пательню, похитавши її, щоб яйце рівномірно розподілилося.

збити виделкою яйце вилити збите яйце на пательню

Зверху на яйце покласти круглий лаваш, готувати 1-2 хвилини і перевернути.

на омлет викласти лаваш обсмажити і перевернути

Посипати тертим сиром, викласти скибочки помідорів, шматочки курки, посолити, знов посипати сиром, згорнути лаваш навпіл.

викласти сир, поміддори, курку

Смажити з обох боків до хрусткої скоринки.

згорнути лаваш з яйцем навпіл і обсмажити

Найкраще смакує лаваш з яйцем також, як і всі лаваші на пательні, у теплому вигляді.

рецепт лаваша на сковороді

А ось ще смачний рецепт лаваша з моцарелою на сковороді.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(1 голос, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Додати коментар ↓

  1. Юльєтта, вітаю! Дуже зацікавив цей рецепт, спробую сьогодні приготувати, вже купила круглий лаваш. Про результат неодмінно повідомлю. Дякую за цікаву ідею!

    • Рада вас чути, пані Ірино, чекатиму на враження!

  2. Доброго дня! Страва вийшла дуже смачною, трішечки змінила начинку, а саме, помідори та болгарський перець протушкувала, зварене куряче філе порізала та обсмажила до скоринки, також використала соус Бургер. Смачно, як у теплому стані, так і холодному. Дякую, Юльєтто за ідею!

    • Вітаю! Дуже рада, що рецепт сподобався! Дякую за коментар і фото:)


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів