Смачний салат з пекінки із 5 інгредієнтів
Опис
Хрумка, соковита пекінка - база для багатьох смачненьких салатів. Рецептів із пекінкою є безліч, різні інгредієнти можна комбінувати і щоразу смакувати новою варіацією поживного та апетитного салатику. Тож сьогодні пропоную вам разом зі мною приготувати салат із пекінською капусти з куркою, кукурудзою та яйцем. Усього тут 5 інгредієнтів, включаючи майонез для заправки. Готувати цей салат легко, швидко, більшість часу ви просто чекаєте, доки звариться куряче філе та яйця, а нарізати та змішати інгредієнти - то справа 5 хвилин.
Салат із пекінки з куркою можна вважати самостійною стравою, адже він чудово живить: тут є і овочі, і білок, і клітковина. Набір продуктів можна варіювати: замість яйця, накприклад, взяти твердий сир, кукурудзу замінити огірком, а замість майонеза заправити салат густим несолодким йогуртом.
Інгредієнти:
- пів пекінської капусти
- пів банки консервованої кукурудзи
- 1 яйце
- 150 г курячого філе
- 2 ст.л. майонезу
- сіль
Інструкція:
Курячу грудку відваріть до готовності. Аоловинки філе вистачить, щоб приготувати салат двічі (якраз у вас на завтра буде пів качана капусти і півбанки кукурудзи). Яйце зваріть круто, залийте холодною водою, щоб легше було очистити. Із капусти приберіть пару верхніх листків, помийте пекінку. Нашинкуйте капусту, посоліть, перемішайте. Яйце наріжте кубиками, куряче філе розділіть на шматочками руками. Поєднайте інгредієнти у мисці, додайте кукурудзу та заправку.
Перемішайте, і салат готовий.
Куштувати краще одразу, доки пекінка свіжа та хрумка.
Смачного!