Весняний салат із капустою, яйцем та моцарелою
Опис
Нещодавно ми з вами готували легкий весняний салат із капусти та зелені, а нині пропоную дещо поживніший варіант, не з самої «травички», а із додаванням яйця та сиру.
Це файний самостійний перекус, який завдяки своїй яскравості та весняному складу буде вам до смаку.
Інгредієнти:
- Молода капуста: 0,5 шт
- редиска: 5-7 шт
- яйце: 1-2 шт
- сир моцарела чи бринза: 50-100 г
- різноманітна зелень
- дрібка солі
- майонез чи сметана
Інструкція:
Редиску та зелень, якщо вони не з вашого городу, а ранні-тепличні, бажано потримати хвилин 5-10 у холодній воді, перш ніж мити та додавати у салат.
Яйця варимо накруто. Щоб легше чистити, одразу, проваривши 10 хвилин, заливаємо холодною водою.
Капусту миємо, тоненько шаткуємо. Яйця нарізаємо кубиками, шарики моцарели можна розрізати навпіл чи покласти цілком. Можна і не шарики: буває моцарела у вигляді брусочків чи ковбаски, то їх теж нарізати кубиками. Або як варіант, взяти бринзу, чи твердий сир.
Зелень (кріп, петрушка, мангольд, рукола тощо) дрібно нарізаємо. Усе поєднуємо у мисці, солимо, перемішуємо і заправляємо смачний майонезом, або ж більш корисною сметанкою.
Салат із весняним настроєм готовий, пригощайтеся та пишіть коментарі, як воно вам.