Контент

Весняний салат із капустою, яйцем та моцарелою

Порцій: 2  
Калорійність: 112 ккал  
Час приготування: 10 хвилин
Українське

Опис

Нещодавно ми з вами готували легкий весняний салат із капусти та зелені, а нині пропоную дещо поживніший варіант, не з самої «травички», а із додаванням яйця та сиру.

салат з яйцем і моцарелою

Це файний самостійний перекус, який завдяки своїй яскравості та весняному складу буде вам до смаку.

весняний салат

Інгредієнти:

  • Молода капуста: 0,5 шт
  • редиска: 5-7 шт
  • яйце: 1-2 шт
  • сир моцарела чи бринза: 50-100 г
  • різноманітна зелень
  • дрібка солі
  • майонез чи сметана

Інструкція:

Редиску та зелень, якщо вони не з вашого городу, а ранні-тепличні, бажано потримати хвилин 5-10 у холодній воді, перш ніж мити та додавати у салат.

Яйця варимо накруто. Щоб легше чистити, одразу, проваривши 10 хвилин, заливаємо холодною водою.

Капусту миємо, тоненько шаткуємо. Яйця нарізаємо кубиками, шарики моцарели можна розрізати навпіл чи покласти цілком. Можна і не шарики: буває моцарела у вигляді брусочків чи ковбаски, то їх теж нарізати кубиками. Або як варіант, взяти бринзу, чи твердий сир.

як приготувати весняний салат

Зелень (кріп, петрушка, мангольд, рукола тощо) дрібно нарізаємо. Усе поєднуємо у мисці, солимо, перемішуємо і заправляємо смачний майонезом, або ж більш корисною сметанкою.

рецепт смачного салату

Салат із весняним настроєм готовий, пригощайтеся та пишіть коментарі, як воно вам.

салат з капустою, яйцем і сиром поживний весняний салат

А ось легкий варіант весняного салату.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(2 голоса, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів