Контент

Як приготувати баточники Баунті вдома

Порцій: 12  
Калорійність: ккал  
Час приготування: приготування 30 хвилин, очікування 1,5 години

Опис

Вашим діткам до смаку кокосові батончики «Баунті»? Не кваптеся купувати ласощі в супермаркеті! Краще придбайте плитку молочного шоколаду, пакетик вершків та кокосової стружки. Бо зараз ми з Вами приготуємо чудові домашня батончики Баунті! Це смакота ще та, краще, ніж у крамниці. Готується легко та досить швидко – активної участі у приготуванні десь півгодини, та ще 1,5 години очікування, доки баунті у холодильнику. А виходить цілих 12 штук!

Домашні Баунті більш смачні, бо не сухі, а більш вологи, соковиті. І глазур ви можете зробити, як більш до вподоби: молочну, з темного шоколаду чи взагалі з білого.

Також варто спробувати інші улюблені дитячі ласощі домашнього приготування: глазуровані сирки, сиркові десерти та печиво!

Інгредієнти:

  • 100 мл густих вершків (20-35%);
  • 100 г кокосової стружки;
  • 25 г вершкового масла;
  • 40 г цукру;
  • 150 г шоколаду;
  • 1-1,5 столової ложки рафінованої соняшникової олії.

Інструкція:

З кухонного приладдя нам знадобиться пергамент, харчова плівка чи пакетик, невеличка каструлька, ложка, дощечка, яка вміщається до морозильної камери.

Вершки, масло та цукор поєднуємо у каструльці та, помішуючи, нагріваємо на найменшому вогнику, щоб не пригоріло.

Можна на водяній бані. Кип’ятити не треба.

Як розтане, знімаємо з вогню, всипаємо кокосову стружку та вимішуємо до однорідності. Виходить досить густа маса. Хай вистигне до кімнатної температури.

Тепер застеляємо дощечку харчовою плівкою чи просто вдягаємо на неї бутербродний пакет та викладаємо кокосову масу. За допомогою рук та ножа формуємо прямокутний брикет 1,5-2 см завтовшки.

Ставимо на 1-1,5 години до морозильної камери.

Коли кокосова маса застигне, час готувати шоколадну глазур. Ламаємо плитку на шматочки (а ще зручніше взяти шоколадні краплі) та нагріваємо на водяній бані (у посуді, що поставлений в інший посуд з водою). Слідкуйте, щоб вода не потрапила до шоколаду, бо не застигне. Щоб глазур була не надто густою, додаємо ложку-півтори рослинної олії без запаху. Або молока. Чи ложку вершкового масла.

Дістаємо з морозилки заготовку та нарізаємо на брусочки.

Кожен брусочок швиденько занурюємо у розтоплений шоколад та викладаємо на пергамент.

Мені зручно було вкидати заготовки у глазур, тоді ложкою виймати та нею ж знімати надлишки шоколаду.

Глазуровані батончики ставимо на півгодини до холодильника (вже не в морозилку).

Домашні Баунті готові! Можна пригощатися!

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(4 голоса, в середньому: 3 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Додати коментар ↓

  1. обожнюю страви, в склад яких входить кокосова стружка, ваші "Баунті" ,Юльєтто, просто фантастичні всередені соковиті, так як я люблю! Ви молодчинка, такими смаколиками годуєте сім"ю)))
    А я дуже часто, особливо, коли мають приїхати у гості діти, готую Рулет "Баунті", його просто обожнює моя невістка))) можете спробувати, впевнена, вам сподобається!

    • Дуже рада, що Вам сподобався рецепт! 🙂
      Будь ласка, розкажіть детальніше про рулет Баунті. Торт Баунті я пекла, а ось рулет ще ні:) Мабуть, він з шоколадного бісквіту та з кокосовою начинкою?

  2. Юльєтта, вітаю! рулет Баунті пекти не треба, основа робиться з печива та какао, а начинка з кокосовї стружки... все дуже просто, легко та швидко, а результат просто супер! мої читачі дуже люблять цей рецепт, спробуйте і ви))) даю посилання (можете потім видалити), подивіться, сподіваюсь вам сподобається! http://breakfast.net.ua/vypechka/rulet-baunti.html
    я до речі також готувала Баунті, але не батончики, а цукерки, вийшло дуже смачно! В планах стільки всього цікавого, ще би знайти на це все час!

    • Доброго дня, Ірино! 🙂
      Дякую за посилання, зараз піду читати:)
      Це точно, що стільки цікавого хочеться спробувати, що рук не вистачає:)
      А ми нещодавно їздили до Львова:) Вдруге відвідали це файне місто! І знов ходили чарівними вуличками, зачаровані, як уперше)) Львів - магічне місто, в нього закохуєшся з першого кроку тими старовинними бруківками. Відвідали Cat кафе, там наші знайомі хвостаті улюбленці:) І книгарню-кав'ярню, і Львівсьекі круасани. Вони такі смачнющі! Все хочу збагнути, як вони роблять те тісто, що круасани водочас великі та м'які. Я вдома пробувала, майже вийшло - але, доки вони пропікаються, то стають трошки пересушені. А ще я вранці перед тим, як їхати додому, піднялася на гору Високий Замок:)

  3. Доброго вечора, Юльєтто! Так приємно почути так багато гарних слів про своє рідне місто! Люблю його до нестями, кожний камінчик рідний, а цю старовинну бруківку викладав мій прадід-австріяк, уявляєте! А мій чоловік завтра їде у ваше місто у відрядження, хотіла їхати разом з ним, але трішечки не виходить))) з Києвом мене багато що пов"язує, там живуть мої рідні, тому буваю доволі часто і ніяк не можу налюбуватися тими красотами))) Юльєтто, чесно кажучи не знаю, як готують це тісто на круасани, мабуть у них є свій секретик, з яким вони точно не поділяться))) ми також часто ходимо на круасани, особливо, коли приїзджають у гості внуки))) а ваші круасани на сайті я бачила, вони більш ніж апетитні

    • Доброго вечора, Ірино! 🙂
      От саме до нестями:) Знаєте, як буває - приїздиш до міста, і відчуваєш, як місто тобі радіє, і блукаєш вулицями, куди ноги несуть, а на твоєму шляху дивом трапляється саме те, що ти любиш:) Наче те місто спеціально хоче тебе порадувати:)) То кафе із смачною випічкою, то книгарня, то якийсь старовинний ліхтар, симпатичний пам'ятник чи гарнюще дерево... В мене так було з Одесою, із Акерманом і от зі Львовом:) Я дуже люблю кататися на ровері, а у Львові багато велосипедистів. Набагато більше, ніж у нас. І місто дружнє до них - скрізь велодоріжки, пішоходи та водії привітно ставляться. Гадаю, от би по цим львівським вуличкам покататися! Але ж не везти ровера із собою. І що Ви гадаєте - бачу на площі Ринок прокат велосипедів. Причому не такий прокат, як в інших містах - не треба ні грошей, ні документів. Просто встановлюєш додаток на телефон, сплачуєш з картки символічну суму і катаєшся... А тоді паркуєш ровера на місце:) Це було здорово! 🙂
      А от нещодавно знайшла книгу "Львівська кухня", у якій є цікаві рецепти, один вже спробувала - кекси з виноградом. Незабаром з'являться на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів