Контент

Яєчня з сосисками та перцем

Порцій: 2-4  
Калорійність: ккал  
Час приготування: 10 хвилин

Опис

Дивіться, який гарний сніданок! Яскрава, апетитна, дуже смачна та оригінальна яєчня іхз сосисками та солодким перецм! Саме те, що варто готувати влітку, в сезон свіжих овочів. Це взиму ми будемо смажити яєчню зі шкварками та з ковбасою, а нині готуймо швидкі, барвисті страви із болгарським перцем, томатами, кабачками та баклажанами!

По суті, це два рецепти в одному. Спочатку я хотіла опцублікувати окремо яєчню з сосисками, а окремо - яєчню в перці. Так оскільки готувалися вони разом, вирішила і викласти на сайт разом! Рецепт дуже простий, впорається навіть дитина - тільки плиту хай дорослий вмикає!

Яйце у кружальці солодкого перцю виглядає оригінально та святково. А щоб додати ще кольорів, Ви може взяти різнгобарвний перець: червоний, жовтогарячий, жовтий та зелений! Буде світлофор:)

Сосиски для цього рецепту зручніше брати довгі, тоді кільце вийде достатнього розміру, аби в нього помістилосмя яйце. Втім, можна зготувати із стандартними сосисками та перепелиними яєчками: діти будуть у захваті!

Інгредієнти:

  • 1 солодкий перець;
  • 2 сосиски;
  • 4 яйця;
  • 1 столова ложка олії;
  • Дрібка солі;
  • Дрібка меленої суміші перців чи чорного меленого перцю;
  • Свіжа петрушка.

Інструкція:

Розігріваємо на пательні олію. Сосиску нанизуємо на шпажку, не по центру, а трошки нижче, й нарізаємо не до кінця на кружальця 3-5 мм завтовшки.

Тоді знімаємо сосиску та робимо ось таку квіточку. Поки що можна зафіксувати її зубочисткою.

Солодкий перець ріжемо кільцями десь з півсантиметра. Викладаємо на пательню сосиски та перець, обсмажуємо 1-2 хвилини до легкої рум’яності сосисок, перевертаємо.

Вбиваємо яйця.

Смажимо до готовності яєць. Притрушуємо сіллю, перцем та подрібненою зеленню.

Яєчня з сосисками готова!

А може, комусь більш до вподоби яєчня із солодким перцем?

Обирайте, кому що до смаку!

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(2 голоса, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів