Яєчня зі шкварками

Порцій: 4   Час приготування: 10 хвилин 07. 04. 2019 г.

Нещодавно ми з вами готували яєчню з ковбасою, а нині хочу запропонувати Вам не менш смачний варіант рецепту з яєць – апетитну та поживну яєчню зі шкварками!

яєчня з салом

Вважаю, що це зимовий варіант яєчні, бо саме взимку хочеться чогось такого, що зарядить енергію надовго – як-от синичкам хочеться сала:) А влітку можна готувати яєчню з солодким перцем чи помідорами. Втім, ніхто не заважає й навесні посмажити смачну яєчню із салом!

яєчня зі шкварками

інгредієнти для яєчні зі шкварками

Інгредіенти:

  • Яйця – скільки вміститься на пательню;
  • Сало – шматочок із сірникову коробку;
  • Сіль, перець мелений – за смаком;
  • Зелена цибуля.

Олія, на відміну від попереднього рецепту, не потрібна, оскільки з сала витоплюється жир, якого достатньо для смаження.

Процес приготування:

Ріжемо сало невеличкими смужками, викладаємо на пательню та ставимо на середній вогонь. Нагріваємо, час від часу помішуючи.

смажимо сало

Коли з сала витопиться жир і шматочки підсмажаться й перетворяться на шкварки, додаємо яйця.

додаємо яйця

Готуємо, допоки білок стане не рідким.

яєчня зі шкварками

Солимо та перчимо яєчню, посипаємо дрібно нарізаною зеленню.

додаємо зелень

Смачного!

смачна яєчня з салом
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(0 голосів, у середньому: 0 из 5)
Напишіть коментар до цього рецепту ↓

Ви можете додати фото до коментаря. Ширина фото бажано 500 пікселів, формати jpg, gif, png.
* Обов`язкові для заповнення поля
Увага: всі коментарі проходять модерацію.