Яєчня зі шкварками
Опис
Нещодавно ми з вами готували яєчню з ковбасою, а нині хочу запропонувати Вам не менш смачний варіант рецепту з яєць – апетитну та поживну яєчню зі шкварками!
Вважаю, що це зимовий варіант яєчні, бо саме взимку хочеться чогось такого, що зарядить енергію надовго – як-от синичкам хочеться сала:) А влітку можна готувати яєчню з солодким перцем чи помідорами. Втім, ніхто не заважає й навесні посмажити смачну яєчню із салом!
Інгредієнти:
- Яйця – скільки вміститься на пательню;
- Сало – шматочок із сірникову коробку;
- Сіль, перець мелений – за смаком;
- Зелена цибуля.
Олія, на відміну від попереднього рецепту, не потрібна, оскільки з сала витоплюється жир, якого достатньо для смаження.
Інструкція:
Ріжемо сало невеличкими смужками, викладаємо на пательню та ставимо на середній вогонь. Нагріваємо, час від часу помішуючи.
Коли з сала витопиться жир і шматочки підсмажаться й перетворяться на шкварки, додаємо яйця.
Готуємо, допоки білок стане не рідким.
Солимо та перчимо яєчню, посипаємо дрібно нарізаною зеленню.
Смачного!