О, яке ж смачне пісочне печиво! Розсипчасте, солоденьке! Тому його так люблять дітки (й дорослі)! Але чи знаєте Ви, що на виробництві у тісто кладуть маргарин замість вершкового масла,і то добре, як він свіжий. Тому невідомо, чи корисний склад магазинного печива - звичайно, є винятки, коли виробник добросовісний і всі продукти свіжі та якісні, але єж все одно на кондитерській фабриці не кластимуть до тіста найкраще вершкове масло без пальмової олії. А ми вдома - будемо! Тим більше, коли пектимемо печиво для дітей. Зараз я розповім Вам простий рецепт смачного пісочного печива, яке дуже подобається діткам!
Якщо у Вас є різні формочки для печива у вигляді квіточок, звіряток, корабликів, кленових листочків тощо - ще краще! Тоді печиво буде не тільки смачне й корисне, але й цікаве, і веселе! Покличте діточок допомагати Вам вирізати формочками печиво - маленьким помічникам неодмінно буде до вподоби таке захоплююче заняття!
Таке печиво добре випікати до свят - до Нового Року можна оздобити їстівними прикрасами ялинку для малюків; на Миколая - понести до школи чи садочку солодке пригощення, так само, як і до дитячсого Дня Народження. Та й просто так,без приводу, до вечірнього чаювання чи недільного сніданку теж здорово зробити смачне пісочне печиво!