Контент

Торт Рафаелло без випікання, з крекерів і заварного крему

Порцій: 10  
Калорійність: ккал  
Час приготування: 35 хвилин
Домашня

Опис

Цей ніжний, запашний тортик готується без випікання, тож стане в пригоді, коли нема часу на довгі кулінарні експерименти або ж надворі спекотно. Торт Рафаелло з печива і заварного крему готується легко і швидко, на смак дуже файний, тане в роті.

торт рафаелло

Торт за цим рецептом виходить великий, вистачить почастувати усю родину і друзів.

Інгредієнти:

  • 450 г крекерів;
  • 3 склянки молока (склянка 250 мл, всього 750 мл);
  • 3 столові ложки крохмалю;
  • 3 столові ложки борошна;
  • 3 жовтки;
  • 1 склянка цукру (200 г);
  • дрібка ваніліну або пакетик ванільного цукру;
  • 200 г вершкового масла;
  • 2 склянки кокосової стружки (склянка 200 мл).
Якщо крекери солодкі, достатньо 1 склянки цукру. Якщо нейтральні за смаком, можна 250-300 г, тобто 1,25 - 1,5 склянки.

Інструкція:

Спочатку зваримо заварний крем. До жовтків додаємо по 3 столові ложки без верху крохмалю і борошна, розтираємо. Вливаємо пів склянки молока і збиваємо міксером. Решту молока (2,5 склянки) нагріваємо в каструльці з товстим денцем, додаємо цукор звичайний і ванільний. Як почне закипати, тонкою цівкою вливаємо збиту суміш, увесь час помішуючи. Як загусне, знімаємо з вогню, хай вистигне до кімнатної температури. Для прискорення процесу можна поставити каструлю з кремом у миску з холодною водою і час від часу помішувати крем. заварний крем для торта Тим часом дістаємо з холодильника масло, аби розм'якшилося за кімнатної температури. Тоді збиваємо крем кімнатної температури із м'яким маслом, додаємо 1,5 склянки кокосової стружки, перемішуємо. У форму розміром 25х35 см викладаємо в один шар печиво. Розподіляємо третину крему. Викладаємо другий шар крекерів, зверху - знову крем. Викладаємо третій шар печива, змащуємо рештою крему, посипаємо 0,5 склянки кокосової стружки. Тепер хай тортик постоїть в холодильнику до ранку або хоча б пару годин. як зробити кокосовий торт без випікання Смачного чаювання! рецепт торта рафаелло Смак торта Рафаеллло нагадує ті самі улюблені цукерки, схожі на кокосові сніжки.
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(0 голосів, в середньому: 0 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Додати коментар ↓

  1. Тортик просто .Дуже смачний та простий у приготуванні,рекомендую


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів