Контент

Яблучний пиріг з кленовим сиропом

Порцій: 8  
Калорійність: ккал  
Час приготування: 1 година 1 хвилин
Домашня

Опис

Цей простий яблучний пиріг цікавий тим, що у тісто додається кленовий сироп. Це надає випічці оригінального смаку й аромату. Якщо кленового сиропу немає, спечіть із додаванням меду: теж смачно.

яблучний пиріг з кленовим сиропом

Якщо берете мед, він має бути рідкий, зацукрений треба підігріти на водяній бані. Також, в разі використання меду, додавайте до борошно пів чайної ложки харчової соди і 1 чайну ложку розпушувача (замість 1,5 чайнних ложок розпушувача). Заміняємо частину розпушувача на соду тому, що мед є продуктом з кислою реакцією, тому, щоб випічка гарно підійшла і пиріг вийшов пишним, треба, щоб мед зреагував із содою.

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 125 г цукру;
  • 2 столові локжи кленового сиропу;
  • 100 мл олії;
  • 160 г борошна;
  • 1,5 чайної ложки розпушувача;
  • дрібка солі;
  • 3 яблука.

Інструкція:

Яйця збиваємо міксером із цукром та сіллю, до легкої пишності, пару хвилин. Вливаємо кленовий сироп і рафіновану олію, перемішуємо. Просіюємо борошно, додаємо розпушувач і знов перемішуємо. У тісто додаємо яблука, очищені від серцевини і шкірки та нарізані дрібними шматочками, ще раз перемішуємо. Форму для випікання діаметром 20-22 см застеляємо пергаментом, змащуємо папір олією і викладаємо тісто. Ставимо в духовку, розігріту до 180-200 градсуів. як приготувати яблучний пиріг з кленовим сиропом Випікаємо яблучний пиріг з кленовим сиропом упродовж 45 хвилин вбо до години, допоки бамбукова паличка виходитиме з його середини сухою. рецепт яблучного пирога Смачного чаювання! пиріг з яблуками і кленовим  сиропом
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(1 голос, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів