Спробуйте неодмінно цей кекс — то справді смакота! Ніжний, в міру вологий та в міру солодкий, злегка розсипчастий, він тане у роті. А все завдяки секретному інгредієнту!
Розсипчастість та приємний смак надає кексу соняшникова халва. Виявляється, можна не лише просто так ласувати халвою, але й додавати до випічки! Спочатку я гадала, що кекс із халвою вийде занадто солодким — але ні, він має дуже гарний смак, навіть як на мене — не любителя надто солодкого. Тут всього в міру, і він справді найсмачніший з-поміж усіх шоколадних кексів, які я пробувала.
Пекла його за тиждень вже двічі, першого разу із чорницею та горіхами, другий — із вишнею, оцей; а в планах третій- із шоколадною крихтою:)
На форму 10*30 см