Контент

Тушкована свинина з цибулею

Порцій: 6  
Калорійність: ккал  
Час приготування: 50 хвилин

Опис

Коли гадаєте, що зготувати до вечері, щоб просто, смачно та поживно, стане в нагоді цей рецепт — тушковане м'ясо з цибулею. Смачна підлива з двох інгредієнтів чудово пасує до будь-якого гарніру: картоплі, каші, макаронів. Приготування потребує хвилин 10 вашої участі, а тоді ще 40 хвилин можна займатися чимось іншим.

Мені подобається цей простий рецепт через його легкість та завжди відмінний результат. Зіпсувати цю страву навряд чи вийде: м'ясна підливка вдасться навіть недосвідченому кухареві.

Інгредієнти:

  • 500 г свинини
  • 3-4 цибулини
  • сіль за смаком
  • лавровий лист
  • вода
  • перець чорний горошком чи мелений
  • 2 столові ложки олії

Інструкція:

М'ясо краще брати нежирне, просте з невеличким жирком, так смачніше. Помийте, обсушіть та наріжте невеликими шматочками. Цибулю очистіть та наріжте напівкільцями.

Обсмажте цибулю на олії, час від часу помішуючи, на середньому вогні.

Пасеруйте цибулю до м'якості та золотистого кольору.

Тоді додайте м'ясо та продовжуйте обсмажувати, доки злегка підрум'яниться.

Долийте води так, шоб вона покривала місо. Якщо любите рідку підливу, можна побільше. Додайте сіль за смаком.

Тушкуйте м'ясо із цибулею під кришкою на невеликому вогні до готовності, а готовність настане тоді, коли м'ясо стане м'яким. Тоді додайте перець-горошок та 1-2 лаврових листи.

Влітку можна додати також свіжої зелені - кропу чи петрушки. А взимку — замороженої.

Апетитна підлива хз тушкованого м'яса й цибулі готова. Смачного!

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(3 голоса, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів