Контент

Три цікаві способи посмажити кабачки

Порцій: 6  
Калорійність: ккал  
Час приготування: 15 хвилин
Українська

Опис

Як ви смажите кабачки? Просто в борошні? А нумо я вам розповім три цікаві рецепти смажених кабачків. Щоразу додаємо один новий інгредієнт - і звична страва заграє новими смаками!

смажені кабачки

Отож тримайте: кабачки-чіпси зі спеціями, ніжні кабачки з часничком та оригінальні цукіні в яйці. Та ще й бонус на закуску:)

Кабачки з куркумою та спеціями

Тут все просто6 беремо класичний рецепт смаженого кабачка в борошні, додаємо дрібку сонячно-жовтої куркуми та улюблені прянощі, в мене це суміш універсальна для других страв. Вона така строката, там і червона паприка, і щось зелененьке, ціла веселка виходить. Якщо нарізати тоненько, такі кабачкові кружальця виходять схожими на чіпси.

Інгредієнти:

  • 1 молодий кабачок;
  • 4-5 столових ложок борошна;
  • сіль;
  • куркума;
  • спеції;
  • олія.

Інструкція:

Наріжте кабачок тоненькими скибочками (шкірку можна не очищувати). Посоліть та притрусіть куркумою і спеціями.

кабачки зі спеціями

Обкачайте в борошні з двох боків та викладіть на пательню із невеликою кількістю олії. Притрусіть спеціями з другого боку.

рецепт смажених кабачків

Смажте до рум'яної скоринки, переверніть виделкою та обсмажте з іншого боку. як посмажити кабачки Смачного! кабачки смажені фото

Кабачки смажені з часником

А ці кабачки смажені без борошна. Нарізані товстенькими кружальцями, вони виходять дуже ніжні, майже як тушковані. ТОж цей рецепт ще й більш корисний. кабачки з часником

Інгредієнти:

  • молодий кабачок;
  • часник;
  • сіль;
  • олія.

Приготування:

Наріжте кабачок кружальцями завтовшки 1 см. Розігрійте на пательні олію, викладіть кабачки та смажте на вогні трохи більше за середній 2-3 хвилини. Переверніть і обсмажте з другого боку. Викладіть на тарілку та посипте дрібно нарізаним часником та зеленню. Смакота!

Цукіні в яйці

Покроковий рецепт є на сайті за посиланням: цукіні смачненькі. цукіні в яйці

Інгредієнти:

  • 1 молодий цукіні;
  • 2 яйця;
  • 1-2 столові ложки борошна;
  • Пара дрібок солі;
  • Олія.

Приготування:

Наріжте цукіні кружальцями 2-3 мм. Вмочайте спочатку в борошно із сіллю, тоді у збите яйце. Викладайте на гарно розігріту пательню з олією та смажте по 1-2 хвилин з обох боків.

Обіцяний бонус: якщо хочете ще більше оригінальності, поживності та цікавого смаку, потрусіть смажені кабачки дрібно натертим сиром. Буде смачно!

А вам який рецепт сподобався найбільше? Чи, може, маєте свій? Пишіть у коментарях!

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(2 голоса, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів