Цукіні в яйці
Опис
Гадаєте, що можна приготувати з кабачків? Спробуйте їх засмажити, але не традиційно у борошні, а у яйці. Виходить оригінальна й смачна, притому проста страва.
Для смаження у яйці найкраще підходять не білі кабачки, а зелені - такі, як цукіні чи зебра.
А ще неодмінно спробуйте смачнющі смажені кабачки із цибулею - то взагалі можна язика проковтнути:)
Інгредієнти:
- 1 молодий цукіні;
- 2 яйця;
- 1-2 столові ложки борошна;
- Пара дрібок солі;
- Олія.
Інструкція:
Цукіні миємо. Якщо шкірка тонка, не очищуємо, а просто ріжемо тонкими (2-3 мм) кружальцями.

У глибокій тарілці збиваємо яйце, трохи солимо, кабачки також. До блюдця насипаємо борошно. Обвалюємо кружальця у борошні, а тоді вмочуємо з обох сторін у збите яйце.

Та викладаємо на пательню із гарно розігрітою олією. Це важливо - якщо викласти на холодню поверхню, пристане. А якщо на гарячу, утворюється хрустка рум’яна скоринка з яйця.

Смажимо 1-2 хвилини на вогні більш середнього, перевертаємо виделкою та обсмажуємо з другого боку до рум’яності.

Знімаємо смажені кабачки у яйці на тарілку та пригощаємося.

