Цукіні в яйці

Порцій: 3-4   Час приготування: 15 хвилин 09. 08. 2017 г.

Гадаєте, що можна приготувати з кабачків? Спробуйте їх засмажити, але не традиційно у борошні, а у яйці. Виходить оригінальна й смачна, притому проста страва.

цукіні в яйці

Для смаження у яйці найкраще підходять не білі кабачки, а зелені - такі, як цукіні чи зебра.

смажені цукіні в яйці

А ще неодмінно спробуйте смачнющі смажені кабачки із цибулею - то взагалі можна язика проковтнути:)

смажені кабачки в яйці

інгредієнти для смажених цукіні

Інгредіенти:

  • 1 молодий цукіні;
  • 2 яйця;
  • 1-2 столові ложки борошна;
  • Пара дрібок солі;
  • Олія.

Процес приготування:

Цукіні миємо. Якщо шкірка тонка, не очищуємо, а просто ріжемо тонкими (2-3 мм) кружальцями.

ріжемо цукіні кружечками

У глибокій тарілці збиваємо яйце, трохи солимо, кабачки також. До блюдця насипаємо борошно. Обвалюємо кружальця у борошні, а тоді вмочуємо з обох сторін у збите яйце.

вмочуємо кабачки у борошно та в яйце

Та викладаємо на пательню із гарно розігрітою олією. Це важливо - якщо викласти на холодню поверхню, пристане. А якщо на гарячу, утворюється хрустка рум’яна скоринка з яйця.

викладаємо на пательню

Смажимо 1-2 хвилини на вогні більш середнього, перевертаємо виделкою та обсмажуємо з другого боку до рум’яності.

обсмажуємо на олії

Знімаємо смажені кабачки у яйці на тарілку та пригощаємося.

як засмажити кабачки що приготувати з кабачків
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(2 голоса, у середньому: 5 из 5)
Позначки запису: ,
Напишіть коментар до цього рецепту ↓

* Обов`язкові для заповнення поля
Увага: всі коментарі проходять модерацію.