Контент

Цукіні в яйці

Порцій: 3-4  
Калорійність: ккал  
Час приготування: 15 хвилин

Опис

Гадаєте, що можна приготувати з кабачків? Спробуйте їх засмажити, але не традиційно у борошні, а у яйці. Виходить оригінальна й смачна, притому проста страва.

цукіні в яйці

Для смаження у яйці найкраще підходять не білі кабачки, а зелені - такі, як цукіні чи зебра.

смажені цукіні в яйці

А ще неодмінно спробуйте смачнющі смажені кабачки із цибулею - то взагалі можна язика проковтнути:)

смажені кабачки в яйці

інгредієнти для смажених цукіні

Інгредієнти:

  • 1 молодий цукіні;
  • 2 яйця;
  • 1-2 столові ложки борошна;
  • Пара дрібок солі;
  • Олія.

Інструкція:

Цукіні миємо. Якщо шкірка тонка, не очищуємо, а просто ріжемо тонкими (2-3 мм) кружальцями.

ріжемо цукіні кружечками

У глибокій тарілці збиваємо яйце, трохи солимо, кабачки також. До блюдця насипаємо борошно. Обвалюємо кружальця у борошні, а тоді вмочуємо з обох сторін у збите яйце.

вмочуємо кабачки у борошно та в яйце

Та викладаємо на пательню із гарно розігрітою олією. Це важливо - якщо викласти на холодню поверхню, пристане. А якщо на гарячу, утворюється хрустка рум’яна скоринка з яйця.

викладаємо на пательню

Смажимо 1-2 хвилини на вогні більш середнього, перевертаємо виделкою та обсмажуємо з другого боку до рум’яності.

обсмажуємо на олії

Знімаємо смажені кабачки у яйці на тарілку та пригощаємося.

як засмажити кабачки що приготувати з кабачків
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(3 голоса, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів