Смажені кабачки з цибулею – смакота!

Порцій: 3   Час приготування: 10 хвилин 07. 08. 2017 г.

Що приготувати з кабачків? Якщо Вам набридло смажити їх у борошні, спробуйте цей рецепт - і будуте здивовані, яка смакота виходить із двох інгредієнтів за 10 хвилин!

смачні смажені кабачки

Рецепт смажених кабачків мені розповіла мама. Я вирішила спробувати, бо кабачки треба кудись дівати, а у нас їх не дуже полюбляють, хіба що у вигляді ікри. Засмажила кабачки з цибулею... Тут до кухні підтяглися діти із питаннями, а що це так смачно пахне? «Кабачки, - відповіла я, - хочете спробувати?» Справа завершилась тим, що ми втрьох присіли навколо пательні зі смаженими кабачками та й пригостилися так, що вона спорожніла:) І це ті, хто не любить кабачки. А уявіть, як смакуватиме ця страва тим, хто їх обожнює!

що приготувати з кабачків

інгредієнти для страви з кабачка

Інгредіенти:

  • 1 молодий кабачок;
  • 1 цибулина;
  • 1 столова ложка олії;
  • Сіль, перець, спеції за смаком;
  • Зелень петрушки, кропу, базиліку.

Процес приготування:

Кабачок миємо, якщо він молодий і шкірка ніжна, можна не чистити. Цибулину очищуємо. Ріжемо кабачок кружальцями близько 5-7 мм завтовшки, цибулю - кільцями.

наріжемо кабачок і цибулю

Розігріваємо у пательні соняшникову олію та висипаємо овочі. Смажимо, час від часу помішуючи, на середньому вогні упродовж 7-10 хвилин - доки кабачки стануть м’якими та підрум’яняться.

викладаємо на пательню смажимо кабачки

Солимо за смаком, додаємо дрібку меленого чорного перцю та улюблених приправ. Посипаємо подрібненою свіжою зеленню - найкраще смакує кріп, петрушка та базилік. Перемішуємо та знімаємо з вогню.

додаємо зелень та спеції

Смачна страва з кабачків готова! Подаємо у теплому вигляді - вдвох чи втрьох за 5 хвилин наминається уся тарілка просто із хлібом.

смачна страва з кабачків
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(2 голоса, у середньому: 5 из 5)
Позначки запису: ,
Напишіть коментар до цього рецепту ↓

* Обов`язкові для заповнення поля
Увага: всі коментарі проходять модерацію.