Контент

Салат з червоного буряка

Порцій: 4  
Калорійність: ккал  
Час приготування: очікування 40 хвилин, приготування 5 хвилин

Опис

Здавалося б, простіше не буває! Салат з вареного буряка складається лише із трьох інгредієнтів: власне бурячок, сіль та олія. А який чудовий смак, а до того ще й користь для здоров’я! Відварений буряк сприяє травленню та чудово очищує організм.

салат з вареного буряка

Буряковий салат - наш улюблений, його їдять із задоволенням і діти, і дорослі. У садочку та школі іноді також дають такий салатик. Головна умова, щоб вийшло смачно - солодкий, яскравий буряк, як на борщ. Обирайте невеличкі бурячки, щоб швидше зварилися.

інгредієнти для салата з буряка

Інгредієнти:

  • 4-5 бурячків;
  • Дрібка солі;
  • 0,5 столових ложки олії.

Інструкція:

Ретельно миємо буряки, кладемо до каструлі, заливаємо холодною водою та варимо під кришкою до м’якості. Перевіряємо кінчиком ножа. Тоді воду зливаємо та зразу ж заливаємо холодною. Це треба, щоб буряки легко було очищувати. Очищуємо від шкірки та натираємо на великій тертці.

натираємо варений буряк

Викладаємо тертий буряк до салатниці, солимо за смаком, перемішуємо, а тоді заправляємо смачною духмяною олією. Салат з буряка готовий.

заправляємо салат з буряка

Базовий склад салату з червоного буряка можна урізноманітніти додатковими інгредієнтами. Коли полюбляєте кислуватий смак - можно трохи збризнути салат оцтом. Якщо додасте тертий солоний огірок, 1-2 зубки часнику, кілька чорносливин - вийде вишуканий салат Бордо. А до нього можна ще всипати подрібнених волоських горішків.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(9 голосів, в середньому: 3.1 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів