Найсмачніші малосольні огірки за 15 хвилин
Опис
Ви також любите малосольні огірки? Я їх обожнюю! Це одна з моїх найулюбленіших страв. Але ж як довго чекати, гадаєте Ви, доки вони засоляться... Та ні, зовсім не довго! Це якщо квасити огірки у банці,треба чекати два чи три дні. А ось ми з вами зараз зробимо смачнющі малосольні огірки за 15 хвилин!
Для цього знадобиться звичайний бутербродний пакет та кілька хвилин активного приготування:)
А огіркова закуска виходить чудова! Запашні, хрумкі огірочки будуть до смаку усім, хто їх спробує!
Інгредієнти:
Інструкція:
Огірки миємо, від шкірки можна не очищувати, яекщо вони молоді та ніжні. А якщо грубезні та великі, мов кабачки, тоді краще очистити. Великі огірки ріжемо на чверті, середнього розміру - навпіл. А маленькі можна брати цілими, лише зрізати хвостики з обох боків. Складаємо огірки до звичайного харчового пакету, звісно ж, чистого та цілого.

Далі насипаємо туди, до огірочків: сіль (столову ложку з гіркою), цукор (чайну ложку без гірки); вливаємо оцет та олію, вкидаємо очищені та подрібнені ножем (чи пресом) зубки часнику, додаємо чисту мілко нарізану зелень, випускаємо з пакета повітря та, закривши його, усе гарненько перемішуємо, щоб спеції рівномірно розподілилися по огірках.

Усе! Швидкі малосольні огірки вже можна куштувати (що я і зробила). Можна, як йдеться у рецепті огірків, зачекати 15 хвилин чи навіть на 2 години покласти пакет до холодильника. Але ж це дуже довго, а смачні огірочки так запаморочливо пахнуть! І вони вже смачні, одразу по приготуванні. Тож можна ласувати зараз же. Чудово - із свіжою відварною картопелькою! Чи замість салату до м’ясних страв.

Такі малосольні огірки можна зберігати у холодильнику 2-3 дні, якщо, звісно, не з’їсте їх раніше:)