Контент

Крем суп із гарбуза

Порцій: 2  
Калорійність: 180 ккал  
Час приготування: 30 хвилин
Українська

Опис

Що ви готуєте із гарбуза? Гарбузову кашу? А може, ще й кекси за рецептом із мого сайту? Вони смачні, тож рекомендую.

А ще варто спробувати гарбузовий крем суп. Він дуже смачний! Має шовковисту структуру і тане у роті, ніжний та запашний, цей густий супчик приємно смакує та чудово зігріває.

крем суп із гарбуза

Уже не першу осінь час від часу готую цей гарбузовий суп пюре із вершками. Спробуйте і ви!

гарбузовий крем суп із вершками

інгредієнти для гарбузового крем супу

Інгредієнти:

  • 350 г гарбуза
  • 2 картоплини
  • 1 цибулина
  • 1/4 чайної ложки солі
  • дрібка куркуми
  • дрібка меленого чорного перцю
  • 100 мл молока або вершків 10%

Інструкція:

Овочі очистіть, цибулю подрібніть, картоплю та гарбуз наріжте кубиками.

цибулю подрібнити гарбуз нарізати кубиками

У сотейнику або каструльці із товстим дном спасеруйте на олії цибулю до м’якості.

Додайте картоплю та гарбуз, залийте окропом, тушкуйте під кришкою до м’якості овочів.

додати до цибулі картоплю додати гарбуз залити окропом

Злийте відвар, додати сіль та спеції.

додати спеції

Блендером перетворити на пюре.

як приготувати суп пюре із гарбуза

Влити 100 мл відвару та 100 мл молока, перемішати.

додати відвар та молоко

Прокип’ятити упродовж 2-3 хвилин.

рецепт крем супу із гарбуза

Розлити суп пюре в тарілки, прикрасити сметаною або вершками.

вершковий крем суп із гарбуза

Додати зелень.

ніжний крем суп з гарбузом

Смачного!

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(1 голос, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів