Крем суп із гарбуза
Опис
Що ви готуєте із гарбуза? Гарбузову кашу? А може, ще й кекси за рецептом із мого сайту? Вони смачні, тож рекомендую.
А ще варто спробувати гарбузовий крем суп. Він дуже смачний! Має шовковисту структуру і тане у роті, ніжний та запашний, цей густий супчик приємно смакує та чудово зігріває.
Уже не першу осінь час від часу готую цей гарбузовий суп пюре із вершками. Спробуйте і ви!
Інгредієнти:
- 350 г гарбуза
- 2 картоплини
- 1 цибулина
- 1/4 чайної ложки солі
- дрібка куркуми
- дрібка меленого чорного перцю
- 100 мл молока або вершків 10%
Інструкція:
Овочі очистіть, цибулю подрібніть, картоплю та гарбуз наріжте кубиками.
У сотейнику або каструльці із товстим дном спасеруйте на олії цибулю до м’якості.
Додайте картоплю та гарбуз, залийте окропом, тушкуйте під кришкою до м’якості овочів.
Злийте відвар, додати сіль та спеції.
Блендером перетворити на пюре.
Влити 100 мл відвару та 100 мл молока, перемішати.
Прокип’ятити упродовж 2-3 хвилин.
Розлити суп пюре в тарілки, прикрасити сметаною або вершками.
Додати зелень.
Смачного!