Контент

Овочевий суп з броколі та цвітною капустою

Порцій: 8  
Калорійність: ккал  
Час приготування: 35 хвилин

Опис

Літо! Яскрава пора! Скільки навкруги смачних, вітамінних, соковитих та барвистих овочів! Червоний та жовтий солодкий перець, жовтогаряча морква, зелена броколі та навіть цвітна - справді цвітна, не біла, а бузкова - капуста! Ціла веселка! Так і хочеться зготувати щось таке ж барвисте. Наприклад, овочевий суп з броколі та цвітною капустою! Такий кольоровий супчик навіть діткам буде до вподоби!

овочевий суп з броколі та цвітною капустою

Взимку ми з вами готували суп із заморожених овочів, а влітку - саме час зварити овочевий суп зі свіжих овочів. Нумо починаймо! Це буде легкий суп без засмажки, але поживний, бо ми додамо курячу грудку.

інгредієнти для супу зі свіжих овочів

Інгредієнти:

На 2,5-3 л води:

  • 2-3 картоплини;
  • 1-2 невеличкі моркви;
  • 1 цибулина;
  • 1 суцвіття броколі;
  • 1 суцвіття цвітної капусти;
  • 2-3 солодких перця;
  • 1 куряче філе;
  • 1 столова ложка солі без верху;
  • Зелень - шпинат, петрушка, кріп.

Інструкція:

Куряче філе я спочатку проварюю окремо до закипання, тоді зливаю першу воду і вже по тому продовжую варити далі у новій воді - тій, що є основою для супу. Поки філе вариться - хвилин 10-15 - миємо та очищуємо усі овочі. Картоплю ріжемо кубиками, моркву - кружальцями чи тремо на крупній тертці, цибулю подрібнюємо, перець нарізаємо смужками, броколі та цвітну капусту розбираємо на суцвіття. Ось яка веселка!

підготуємо овочі для супу

Додаємо до каструлі: спочатку картоплю з морквою та варимо хвилин 5-7 на середньому вогні під кришкою; посолимо, додамо цибулю та перець; через 5 хвилин - цвітну капусту та броколі, ще через 5 хвилин - подрібнену зелень,ще 1-2 хвилини - і смачний овочевий суп готовий!

овочевий суп

Наливаємо його у тарілки, додаємо прохолодну сметанку та куштуємо!

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(6 голосів, в середньому: 3.5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів