Контент

Вишнева наливка

Порцій: 1 л  
Калорійність: ккал  
Час приготування: 1 місяць

Опис

Пропоную Вам шикарний рецепт вишневої наливки від Тараса, майстра чудових фото та поціновувача смачних рецептів:) Щиро дякую автору за рецепт, сама б не зібралася робити наливку - я більш по безалкогольних напоях, таких як чаї, морси, коктейлі та компоти. Слово автору!

вишнева наливка

Рецепт простий, літр горілки, кіло вишень. Тертий мускат, кориця, гвоздика — все по пів чайної ложки. Кожну вишню надрізав до кісточки. Все разом залив у велику банку і на два тижні в темне місце. Через два тижні додав туди 300 грам цукру і ще на два тижні в темне місце. Готово.

А тепер покроково, щоб було наочніше.

рясні вишні

Інгредієнти:

  • 1 кг вишень;
  • 1 л горілки;
  • 300 г цукру;
  • 0,5 чайної ложки кориці;
  • 0,5 чайної ложки гвоздики;
  • 0,5 чайної ложки меленого мускатного горіху.

Інструкція:

Берете кілограм вишень і заливаєте його кілограмом горілки, додаєте туди гвоздику, корицю, мускатний горіх і дві ложки товчених кісточок — то все краще в марлю зав’язати, щоб потім легко було дістати. І настоюєте в темному прохолодному місці два-три тижні.

От банка, в ній кіло вишень і літр горілки. Плюс гвоздика, кориця, мускат до смаку. Вистояна два тижні.

смачна вишнева наливка

А тут та сама банка, але вже з доданим цукром, 300 грам на літр.

додаємо цукор

От ще один кадр, трохи ближче знято, там видно, що кожна вишня розрізана до кісточки — щоб наливка мигдальний смак отримала.

рецепт вишневої наливки

З’їв десяток вишень, які ж вони п’янкі, сиджу тепер і всіх люблю. Уявляю, яке воно буде за два тижні, коли цукор розчиниться.

Саму наливку теж вже пробував — просто супер.

Через два-три тижні мішечок з приправами викидаєте, вишні відціджуєте, в наливку додаєте 300 грам цукру. Відціджені вишні не викидаєте, а теж пересипаєте цукром і тримаєте в окремому слоїку — то буде закуска. Їсти їх можна по кілька штук навіть малим дітям чи хворим людям, щоб і вони розуміли що життя чудове. А наливку краще для себе залишити — дуже смачна.

Знову чекаєте тиждень, два, три — на скільки вистачить терпіння, головне щоб весь цукор розчинився. Все. Готово. наливка з вишень

Охолоджуєте до 15 градусів Цельсію, наливаєте в кришталеву чарку для лікерів, пригубляєте, кажете м-м-м-м-м-м-м!

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(2 голоса, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів