Контент

Швидкі пісні пиріжки з капустою

Порцій: 12  
Калорійність: ккал  
Час приготування: 45
Українська

Опис

Ці пиріжечки наш тато знайшов десь у журналі, він зазхоплюється кулінарією та колекціонує рецепти. Тож я й підгледіла, як він їх готував. Пиріжечки вийшли дууже смачні! Такі, що я вклала аж 4 штуки. Тому ділимося рецептом і з вами!

швидкі пиріжки з капустою

Тісто робиться дуже просто та швидко, з пісних інгредієнтів. А виходить на смак як листкове, дуже тонке, хрустке та смачне. Тоненьке тісто та багато начинки - саме те, що мені до вподоби в пиріжках. особливо, як вони не солодкі. Втім, гадаю, такі ж пиріжки можєна робити не тільки з капустою, але й із яблуком. Чи з картоплею та грибами, буде дуже смачно!

пиріжки з капустою з прісного тіста

На сайті вже є рецепт дріжджових пиріжків з капустою, але спробуйте ще й оцей. Він того вартий. Економічний та надзвичайно смачнющий!

Інгредієнти:

Для тіста:
  • 2 склянки борошна (260 г);
  • 0,5 склянки (100 мл) води;
  • 0,5 склянки (100 мл) рафінованої олії;
  • 0,5 чайної ложки солі.
Для начинки: тушкована капуста. Для змащування, за бажанням, - 1 жовток.

Інструкція:

Змішайте теплу воду, олію та сіль. Додайте борошно та замісіть тісто. Загорніть у рушник та залиште в теплі на 20 хвилин.

Розділити тісто на 12 частин, кожну розкачати тоненько у прямокутник. Тісто дуже еластичне та приємне, гарно розвалковується без притрушування стола борошном. як приготувати пиріжки з капустою На краєчок прямокутника викладіть 1,5 столової ложки капустяної начинки (не гарячої). Згорніть рулетиком, підгортаючи краї.

Викладіть пиріжечки на деко, застелене пергаментом. За бажанням змастіть їх яєчним жовтком, збитим із 1 чайною ложкою води. Якщо бажаєте пісний варіант, змащуйте пиріжки солодким чаєм. викладіть пиріжки на деко

Випікайте пиріжки з капустою упродовж 30 хвилин чи менше (в електродуховці) за температури 180 С. як спекти пиріжки з капустою

Смачного! рецепт пиріжків з капустою

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(2 голоса, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів