Смачні котлети з фаршу

Порцій: 15   Час приготування: 35 хвилин 07. 02. 2018 г.

Гарячі, духмяні, смачні домашні котлети - дуже апетитна страва! А як зробити котлети так, щоб вони вдалися, не розвалилися та не прилипли до пательні? Зараз я розповім Вам чудовий рецепт котлет з фаршу, який у нашій родині одностайно обрано найкращим.

смачні котлети з фаршу

За цим рецептом котлетки виходять соковиті, із рум’яною скоринкою, та дуже смачні. Секрет - у додаванні до фаршу великої кількості хлібу, і не білого, як зазвичай, а житнього.

рецепт смачних котлет

Спробуйте приготувати котлети за цим рецептом, Вам сподобається!

інгредієнти для котлет

Інгредіенти:

  • 0,5 кг яловичого фаршу;
  • 300 г чорного хлібу;
  • Молоко чи вода для замочування хлібу;
  • 3 середні цибулини;
  • 1-2 зубчика часнику;
  • Сіль та перець за смаком (десь 1/3 чайної ложки солі та дрібка перцю);
  • Панірувальні сухарики - 100 г;
  • Олія для смаження.

Процес приготування:

Чорний хліб кладемо до широкої мілкої тарілки із молоком чи водою.

замочуємо чорний хліб

Замочуємо, трохи згодом перевертаємо на інший бік. Коли хліб розмокне, розминаємо руками та додаємо до фаршу.

Також додаємо терту на великій тертці цибулю та на мілкій - часник, сіль та перець.

додаємо цибулю та спеції

Гарно вимішуємо. Змоченими у воді руками формуємо котлетки. Обкачуємо у панірувальних сухариках.

формуємо котлетки

Викладаємо на добряче розігріту пательню з олією та смажимо на середньому вогні по 4-5 хвилин з кожного боку.

смажимо котлети

Щоб гарно просмажились всередині, можна накрити пательню кришкою, коли котлети смажаться з першого боку.

смачні домашні котлети

Готові котлети лопаткоюю перекладаємо на тарілку та подаємо із гарніром - кашами, картоплею, салатами з овочів.

кращий рецепт котлет з фаршу
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(2 голоса, у середньому: 5 из 5)
Позначки запису: ,
Напишіть коментар до цього рецепту ↓

Ви можете додати фото до коментаря. Ширина фото бажано 500 пікселів, формати jpg, gif, png.
* Обов`язкові для заповнення поля
Увага: всі коментарі проходять модерацію.