Контент

Гарячі канапки з ковбасою та сиром

Порцій: 12  
Калорійність: ккал  
Час приготування: підготовка 10 хвилин, запікання 5 хвилин

Опис

Пропоную Вам рецепт простих, оригінальних та дуже смачних канапок з ковбасою та сиром, запечених в духовці. Ця нескладна страва чудово підійде як для швидкого перекусу, підобідку чи полуденку, так і для святкового столу.

гарячі канапки з ковбасою

Гарячі канапки з ковбасою, сиром та помідорними кружальцями - напрочуд духмяні та апетитні, з тонкою хрусткою скориночкою знизу та соковитою начинкою.

смачні гарячі канапки

Це один з-поміж моїх улюблених рецептів гарячих бутербродів. До речі, українською більш вірно казати не «бутерброди», а канапки чи накладанці. Тож так ми їх надалі й називатимемо. Нумо готувати смачні канапки!

Інгредієнти:

  • Білий багет;
  • 100 г твердого сиру («голандський»);
  • 150 г вареної ковбаси («молочна»);
  • 2 помідори (свіжі чи заморожені);
  • 3 столові ложки сметани;
  • 1/3 чайної ложки гірчиці;
  • 1 столова ложка оливкової олії;
  • 1/3 столової ложки цитринового соку;
  • Дрібка солі;
  • Дрібка меленого чорного перцю;
  • Пучок зеленої цибулі, кропу чи петрушки.
  • Обирайте не сирний продукт, а саме сир, і ковбасу також беріть якісну.

Інструкція:

Духовку розігріваємо до 200С.

Сир та ковбасу натираємо на тертці із великими вічками.

Змішуємо олію, лимонний сік, гірчицю, сіль та перець. Додаємо сметану та знов гарно перемішуємо. Цей соус - чудова заміна майонезу, його можна використовувати для всіх салатів та інших страв, у складі яких є майонез.

інгредієнти для гарячих канапок

Один заморожений помідор натираємо на тертці. Я завжди восени заморожую помідори, щоби потім додавати їх до борщу замість томатної пасти - так натуральніше. У тертому по заморожуванні помідорі не відчувається насіння, а коли відтане, він стає схожим на томатну пасту. Якщо у вас нема заморожених томатів, візьміть одну столову ложку кетчупу, краще домашнього.

Змішуємо терту ковбасу, сир, помідор та соус. Можна додати спецій та зелені за смаком. Багет ріжемо скибочками 1 см завтовшки.

багет ріжемо скибочками

Накладаємо суміш на шматки хлібу та розміщуємо їх на листі для запікання.

накладаємо суміш на хліб

На кожну канапку кладемо помідорне кружальце.

додаємо помідорне кружальце

Ставитмо на верхню поличку духовки, розігрітої до 200-220С, та запікаємо упродовж 5 хвилин.

запікаємо канапки

Гарячі канапки перекладаємо на тацю та посипаємо подрібненою зеленню.

канапки з ковбасою та сиром

І за кілька хвилин, коли трошечки охолонуть, подаємо, бо ж гарячі накладанці найсмачніші щойно приготовані.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(4 голоса, в середньому: 4.8 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів