Контент

Гарячі канапки з грінок. Смачні та вітамінні!

Порцій: 4-6  
Калорійність: ккал  
Час приготування: 5 хвилин

Опис

Протягом тижня ми готували ці канапки з грінок стільки разів, що я вже й не пригадаю, скільки достеменно. П'ять? Шість?.. Гарячі канапки з сиром розлітаються миттєво, вони до вподоби й діткам, і дорослим! А все тому, що не лише смачнющі, але й вітамінні - саме те, що зараз треба! Хрусткі ззовні та ніжні всередині шматочки хліба із часниковою скоринкою, сметанкою,сиром та зеленою цибулею — це смачний заряд фітонцидів та вітамінів та організму. Раджу й Вам приготувати гарячі канапки з сиром до сніданку для Вашої родини!

Готувати такі канапки з грінок дуже легко та швидко. П'ять, щонайбільше сім хвилин - і можна смакувати! За рецепт щиро вдячна Оленці, господарці сайту “Чари домашнього затишку”. Там чимало смачненького, тож завітайте:)

Інгредієнти:

  • 4 скибочки білого хлібу;
  • 2 зубки часнику;
  • чайна ложка олії;
  • 2-3 столові ложки сметани;
  • шматочок твердого сиру (30-50 г);
  • кілька пір'їнок зеленої цибулі.

Інструкція:

Отож нарізаємо батон скибочками. А ще зручніше взяти нарізний:) Розігріваємо на пательні трішки олії та викладаємо хліб.

Обсмажуємо до золотистої скоринки спочатку з одного боку, а потім з іншого.

Поки обсмажуються грінки, один зубчик часнику тремо на дрібній тертці та змішуємо зі сметаною.

А ось і шматочки хліба обсмажилися. Довго не тримайте, щоб не пересушити: хай матимуть хрустку скоринку, проте ніжну серединку:)

Що покласти на грінки? Можна просто натерти зубчиком часнику — будуть грінки з часником; можна зробити грінки з сиром. А можна й те, й інше!

Обсмажені грінки натираємо другим зубком часнику.

Змащуємо сметаною, посипаємо подрібненою зеленою цибулею.

Та натираємо зверху твердий сир на дрібній тертці.

Подаємо та їмо гарячі канапки на грінках негайно, бо вони найсмачніші, коли теплі!

Смачного, і будьте здорові!

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(3 голоса, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів