Лаваш з сиром та зеленню

Порцій: 4   Час приготування: 10 хвилин 29. 04. 2018 г.

Пропоную Вам рецепт простої та апетитної страви нашвидкуруч: лаваш із сиром та зеленню. Це смачнюща штука, яку добре брати з собою на природу, на роботу чи до школи!

лаваш із сиром та зеленню

Продуктів треба мінімум, так само як і часу: ця страва з лаваша готується за 10 хвилин, так само, як і лаваш із бринзою. А однією порцією можна наїстися!

Підійде квадратний чи круглий лаваш, його найзручніше загортати.

інгредієнти для лаваша із сиром

Інгредіенти:

  • 1 упаковка лаваша;
  • 200 г сиру;
  • Великий пучок свіжої зелені: пір’я цибулі, кріп, шпинат, петрушка;
  • 1 велике яйце чи 2 невеличких;
  • Сіль та перецб за смаком;
  • Олія для обсмажування -1 столова ложка.

Процес приготування:

Зелень ретельно миємо. Для цього занурюємо листя до холодної води на 5 хвилин. Тоді виловлюємо та прополіскуємо під краном, і струшуємо, щоб обсушити.

В мене лаваш зелений, бо він із шпинатом. А буває ще з висівками та насінням, корисний та смачний! Втім, цілком підійде й звичайний білий. Збиваємо яйця виделкою та змащуємо яйцем поверхню шматків лаваша.

змащуємо яйцем поверхню шматків лаваша

Посипаємо подрібненою зеленню та сиром чи бринзою.

посипаємо зеленню та сиром

Загортаємо лаваш «конвертами», загинаючи края до центру.

загортаємо лаваш

Розігріваємо пательню із тонким шаром олії та викладаємо лаваш з начинкою.

викладаємо лаваш на пательню

Обсмажуємо до легкої рум’яності з обох сторін.

обсмажуємо до легкої рум’яності

Викладаємо на тарілки та частуємося!

смачний лаваш із сиром

Найкраще смакує теплий лаваш, в якого хрусткі краєчки. Якщо ж загорнути їх разом і папір чи фольгу після приготування, щоб взяти на природу та зберегти теплими, лаваші стають м’якенькими.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(2 голоса, у середньому: 5 из 5)
Напишіть коментар до цього рецепту ↓

Ви можете додати фото до коментаря. Ширина фото бажано 500 пікселів, формати jpg, gif, png.
* Обов`язкові для заповнення поля
Увага: всі коментарі проходять модерацію.