Лаваш з сиром та зеленню
Опис
Пропоную Вам рецепт простої та апетитної страви нашвидкуруч: лаваш із сиром та зеленню. Це смачнюща штука, яку добре брати з собою на природу, на роботу чи до школи!
Продуктів треба мінімум, так само як і часу: ця страва з лаваша готується за 10 хвилин, так само, як і лаваш із бринзою. А однією порцією можна наїстися!
Підійде квадратний чи круглий лаваш, його найзручніше загортати.
Інгредієнти:
- 1 упаковка лаваша;
- 200 г сиру;
- Великий пучок свіжої зелені: пір’я цибулі, кріп, шпинат, петрушка;
- 1 велике яйце чи 2 невеличких;
- Сіль та перецб за смаком;
- Олія для обсмажування -1 столова ложка.
Інструкція:
Зелень ретельно миємо. Для цього занурюємо листя до холодної води на 5 хвилин. Тоді виловлюємо та прополіскуємо під краном, і струшуємо, щоб обсушити.
В мене лаваш зелений, бо він із шпинатом. А буває ще з висівками та насінням, корисний та смачний! Втім, цілком підійде й звичайний білий. Збиваємо яйця виделкою та змащуємо яйцем поверхню шматків лаваша.

Посипаємо подрібненою зеленню та сиром чи бринзою.

Загортаємо лаваш «конвертами», загинаючи края до центру.

Розігріваємо пательню із тонким шаром олії та викладаємо лаваш з начинкою.

Обсмажуємо до легкої рум’яності з обох сторін.

Викладаємо на тарілки та частуємося!

Найкраще смакує теплий лаваш, в якого хрусткі краєчки. Якщо ж загорнути їх разом і папір чи фольгу після приготування, щоб взяти на природу та зберегти теплими, лаваші стають м’якенькими.