Контент

Весняний салат з редиски і яєць

Порцій: 4  
Калорійність: ккал  
Час приготування: 15 хвилин

Опис

Один з найперших, найсмачніших весняних салатів - простенький, але такий апетитний салат з редиски та яєць. Яскравий, хрумкий, запашний! Він змагається у популярності із салатом з яєць та зеленої цибулі.

весняний салат з редиски

Готують салат з редису вже у кінці квітня - на початку травня, лише найстійкіші чекають червня, щоб поласувати більш натуральною ґрунтовою редискою.

рецепт весняного салату

Звісно ж, що може бути краще, аніж нарвати на своєму городі соковитої редисочки - малинової, із біленькими кінчиками! Втім, якщо вже так кортить весняного салатику, то я розповім Вам, як підготувати ранню парникову редиску.

інгредієнти для салату з редису та яєць

Інгредієнти:

  • 2-3 яйця$
  • 150 г редису;
  • 1-2 свіжих огірка;
  • пучок зеленої цибулі, кропу та петрушки;
  • 3-4 столових ложки сметани;
  • Сіль за смаком.

Інструкція:

Яйця треба відварити вкруту. Для цього, вимивши шкаралупу, опускаємо яйця у каструльку із холодною водою так, щоб вони повністю занурились. Бажано, щоб яйця були кімнатної температури: якщо поставити їх варити зразу із холодильника, шкаралупа може тріснути. Щоб отримати яйця вкруту, варимо впродовж 7 хвилин з моменту закипання на середньому вогні. Тільки-но вони будуть готові, зливаємо гарячу воду та наливаємо холодну: тоді яйця буде легко очищати.

Миємо овочі, обрізаємо хвостики. Ранній редис та огірки бажано витримати деякий час у воді: якщо у весняних овочах є якість нітрати, вимочування допоможе позбутися частини з них.

Очищуємо яйця та нарізаємо невеличкими кубиками. Огірки очищуємо від шкірки та ріжемо кружальцями чи напівкружальцями. Редиску ріжемо кружальцями. Зелень подрібнюємо.

нарізаємо відварені яйця, овочі та зелень

Змішуємо усе в салатнику, солимо та заправляємо сметаною.

заправляємо салат сметаною

Перемішуємо, і весняний салат із редиски готовий!

салат з редиски та яєць

Смачного!

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(1 голос, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів