Контент

Австрійське різдвяне печиво Vanillekipferl

Порцій: 30-35  
Калорійність: ккал  
Час приготування: Приготування 10 хвилин, очікування 1 година, випікання 15 хвилин
Австрійська

Опис

Пісочне мигдальне печиво у вигляді рогаликів у цукрово-ванільній посипці, яке печуть австрійці до Різдва.

Різдвяне печиво Vanillekipferl

Розсипчасте і дуже смачне.

австрійське печиво Vanillekipferl

Інгредієнти:

  • 250 г борошна
  • 100 г мигдалю
  • 80 г цукрової пудри
  • дрібка солі
  • ванілін на кінчику чайної ложки
  • 200 г вершкового масла
Для обсипання:
  • 100-120 г цукрової пудри
  • ванілін на кінчику ложки

Інструкція:

Мигдаль обсмажте на сухій пательні та подрібніть.

Просійте в миску борошно та цукрову пудру, додайте ванілін та сіль.

Всипте туди ж горіхову крихту, перемішайте.

Додайте м'яке вершкове масло.

як приготувати пісочне мигдальне тісто

Замісіть пісочне тісто. Спочатку воно кришитиметься, та незабаром збереться докупи. Загорніть у харчову плівку та покладіть в холодильник на 1 годину.

пісочне тісто для рогаликів

Формуйте з тіста ковбаски, нарізайте кавалочками та робіть рогалики, вигнуті напівмісяцем.

пісочні рогалики рецепт

Викладіть рогалики на деко, застелене епргаментом (змащувати не треба, тісто достатньо жирне та не прилипне).

мигдальні рогалики

Поставте в духовку, розігріту до 180С, випікайте упродовж 15-20 хвилин, до світло-золотистого кольору.

обкачати в цукровій пудрі з ваніліном

У тарілці змішайте цукрову пудру та ванілін для обсипання. Обкачайте рогалики з усіх боків та викладіть на тацю.

Смачного!

австрійські рогалики Vanillekipferl рецепт різдвяного печива
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(1 голос, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів