Булочки Сінабони із листкового тіста
Опис
Сінабони любимо і печемо вже давно: це запашні цинамонові булочки із дріжджового тіста. Аж ось в ТікТоці трапився рецепт лінивих сінабонів із готового листкового тіста, і я вирішила спробувати.
А ось рецепт булочок з корицею із домашнього дріджджового тіста. Якщо їх полити сметаною із додаванням цукрової пудри, то будуть сніабончики:)
![булочки з корицею](https://xn----itbambrzfvda4byf0a6g.in.ua/wp-content/uploads/2020/11/bulochky-z-korytseiu-18.jpg)
Інгредієнти:
- 450 г листково-дріжджового тіста
- 20 г вершкового масла
- 3 столові ложки цукру
- 1 чайна ложка кориці
- 100 мл сметани 20%
- 1-2 столові ложки цукрової пудри або за смаком
Інструкція:
Листково-дріжджове тісто розморожуємо за кімнатної температури та злегка розвалковуємо.
![розкатати тісто розкатати тісто](https://xn----itbambrzfvda4byf0a6g.in.ua/wp-content/uploads/2024/02/Bulochky-sinabon-2.jpg)
Змащуємо тісто розтопленим вершковим маслом за допомогою кулінарного пензлика. Багато масла не треба, бо листкове тісто саме собою досить жирне, в його складі є масло, яке й утворює шари.
![змастити тісто розтопленим маслом змастити тісто розтопленим маслом](https://xn----itbambrzfvda4byf0a6g.in.ua/wp-content/uploads/2024/02/Bulochky-sinabon-3.jpg)
Змішуємо цукор із корицею.
![змішати цукор із корицею змішати цукор із корицею](https://xn----itbambrzfvda4byf0a6g.in.ua/wp-content/uploads/2024/02/Bulochky-sinabon-4.jpg)
Посипаємо сумішшю тісто.
![як приготувати булочки із корицею як приготувати булочки із корицею](https://xn----itbambrzfvda4byf0a6g.in.ua/wp-content/uploads/2024/02/Bulochky-sinabon-5.jpg)
Згортаємо рулетом і нарізаємо кружальцями десь 2,5-3 см завширшки.
![згорнути рулетом і нарізати згорнути рулетом і нарізати](https://xn----itbambrzfvda4byf0a6g.in.ua/wp-content/uploads/2024/02/Bulochky-sinabon-6.jpg)
Форму або деко застеляємо пергаментом, злегка змащуємо маслом чи олією. Викладаємо булочки на деякій відстані одна від одної, щоб їм було куди підходити.
![викладаємо булочки в форму викладаємо булочки в форму](https://xn----itbambrzfvda4byf0a6g.in.ua/wp-content/uploads/2024/02/Bulochky-sinabon-7.jpg)
Ставимо у розігріту до 200С духовку та випікаємо до збільшення у розмірі, розшарування тіста та золотистого кольору. У газовій духовці випікатимуться трошки довше, десь півгодини, в електро швидше, десь 20-25 хвилин.
![як спекти булочки з корицею як спекти булочки з корицею](https://xn----itbambrzfvda4byf0a6g.in.ua/wp-content/uploads/2024/02/Bulochky-sinabon-8.jpg)
Хай булочки охолонуть, а тим часом змішаємо сметану із цукровою пудрою.
![змішати сметану із цукровою пудрою змішати сметану із цукровою пудрою](https://xn----itbambrzfvda4byf0a6g.in.ua/wp-content/uploads/2024/02/Bulochky-sinabon-10.jpg)
Поливаємо булочки з корицею сметанною поливкою, і вони перетворюються на сінабони!
![рецепт швидких булочок сінабон рецепт швидких булочок сінабон](https://xn----itbambrzfvda4byf0a6g.in.ua/wp-content/uploads/2024/02/Bulochky-sinabon-12.jpg)
Смачного чаювання!