Контент

Булочки Сінабони із листкового тіста

Порцій: 15  
Калорійність: ккал  
Час приготування: 45 хвилин
Домашня

Опис

Сінабони любимо і печемо вже давно: це запашні цинамонові булочки із дріжджового тіста. Аж ось в ТікТоці трапився рецепт лінивих сінабонів із готового листкового тіста, і я вирішила спробувати.

Булочки сінабон із листкового тіста

А ось рецепт булочок з корицею із домашнього дріджджового тіста. Якщо їх полити сметаною із додаванням цукрової пудри, то будуть сніабончики:)

 

інгредієнти для сінабонів із готового тіста

Інгредієнти:

На 15 штук
  • 450 г листково-дріжджового тіста
  • 20 г вершкового масла
  • 3 столові ложки цукру
  • 1 чайна ложка кориці
  • 100 мл сметани 20%
  • 1-2 столові ложки цукрової пудри або за смаком

Інструкція:

Листково-дріжджове тісто розморожуємо за кімнатної температури та злегка розвалковуємо.

розкатати тісто

Змащуємо тісто розтопленим вершковим маслом за допомогою кулінарного пензлика. Багато масла не треба, бо листкове тісто саме собою досить жирне, в його складі є масло, яке й утворює шари.

змастити тісто розтопленим маслом

Змішуємо цукор із корицею.

змішати цукор із корицею

Посипаємо сумішшю тісто.

як приготувати булочки із корицею

Згортаємо рулетом і нарізаємо кружальцями десь 2,5-3 см завширшки.

згорнути рулетом і нарізати

Форму або деко застеляємо пергаментом, злегка змащуємо маслом чи олією. Викладаємо булочки на деякій відстані одна від одної, щоб їм було куди підходити.

викладаємо булочки в форму

Ставимо у розігріту до 200С духовку та випікаємо до збільшення у розмірі, розшарування тіста та золотистого кольору. У газовій духовці випікатимуться трошки довше, десь півгодини, в електро швидше, десь 20-25 хвилин.

як спекти булочки з корицею

Хай булочки охолонуть, а тим часом змішаємо сметану із цукровою пудрою.

змішати сметану із цукровою пудрою

Поливаємо булочки з корицею сметанною поливкою, і вони перетворюються на сінабони!

рецепт швидких булочок сінабон

Смачного чаювання!

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(1 голос, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів