Контент

Вареники з капустою

Порцій: 5  
Калорійність: 110 ккал  
Час приготування: 35

Опис

Час готувати смачні вареники з капустою! Або з картоплею. Чи навіть з вишнями! З тим, що є і що вам до івподоби: адже заварне тісто однаково гарно пасує до солоних та солодких начинок.

вареники з капустою

Пропоную рецепт вареників із тушкованою капустою (поціновувачі можуть зробити із квашеною). Тісто дуже просто робиться та приємне в роботі, його легко розвалковувати та ліпити, одне задоволення.

вареники з капустою рецепт

Інгредієнти:

Для тіста:
  • 4 склянки борошна (520 г);
  • 1,5 склянки окропу (300 мл);
  • 1 чайна ложка солі;
  • 1 чайна ложка цукру;
  • 3 чайні ложки олії.
Для начинки:
  • тушкована капуста
Для подачі:
  • цибуля, обсмажена на олії;
  • зелена цибуля.

Інструкція:

Готуємо заварне тісто для вареників. У просіяне в миску борошно влийте олію. В окропі розчиніть сіль та цукор. Влийте окріп у борошно та замісіть тісто6 спочяатку, ждоки гаряче, - ложкою, тоді руками.

заварне тісто для вареників

Розвалкуйте частину тіста на столі завтовшки 2 мм, виріжте кружальця склянкою.

розкачати тісто вирізати кружальця склянкою

Посередині кожного кружальця викладіть столову ложку тушкованої капусти, рецепт тут: Рецепт смачної тушкованої капусти.

викласти начинку

Заліпіть вареники, можна пройтися по краєчках двічі та заліпити "косичкою", на відео унизу рецепта показано, як це зробити.

як заліпити вареники як заліпити вареники косичкою

Викладайте вареники на дощечку, притрушену борошном. Можна заморозити їх чи одразу зварити.

як приготувати вареники вареники із заварного тіста рецепт

Опускайте вареники в підсолений окріп, варіть, доки спливуть, та ще 3 хвилини. Виловлюйте шумівкою в миску. Заправте цибулею, обсмаженою на олії, притрусіть подрібненою зеленою цибулею.

вареники з тушкованою капустою рецепт смачних вареників

Смачного!

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(1 голос, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів