Контент

Гарячі бутерброди з сиром та морквою

Порцій: 4-6  
Калорійність: 231 ккал  
Час приготування: підготовка 10 хвилин, запікання 12 хвилин
Домашняя

Опис

Треба підняти настрій? Ловіть рецепт: у кожну руку — по морквині та хрумтіть на здоров'я! Цей життєрадісно-жовтогарячий овоч не тільки смачний та солодкий (з овочів солодше за моркву тільки буряк), а ще й містить речовини, які підіймають настрій! А саме — біотин (вітамін В7) та біофлавоноїди. А також — провітамін А (бета-каротин), вітамін С та багато корисного. Тому — смакуйте моркву й будете завжди здорові, у піднесеному настрої! А щоб цікавіше було, осьо рецепт з моркви. Адже з неї можна готувати не тільки салати чи до супів додавати! Страви з моркви — це чималенький асортимент, до якого входять соки, випічка — кекси та навіть торти, а ще — смачні гарячі бутерброди!

Обожнюємо ці гарячі бутерброди з сиром та морквою — всі в захваті, і дорослі й діти!

Бутери розлітаються миттєво. Спробуйте й ви!

Інгредієнти:

  • 4-6 скибок білого хлібу
  • 1 велика морквина чи 2 середніх
  • 75 г твердого сиру
  • 100 г сметани
  • 1 чайна ложка гірчиці або за мсаком
  • дрібка солі
  • дрібка меленого чорного перцю
  • дрібка меленого червоного перцю чилі
  • 0,5 чайної ложки лимонного соку
  • 1-2 зубка часнику

Інструкція:

Очищену й помиту моркву і часник натріть на дрібній тертці, а сир — на великій.

Змішайте моркву, сир, сметану, часник, гірчицю, сіль та перець та смаком, спробуйте та підкоригуйте смак, додайте кілька крапель лимонного соку чи оцту.

Щедро намастіть морквяно-сирною масою скибочки батону та викладіть на деко.

Поставте в духовку, розігріту до 200 С, на 10-12 хвилин, допоки хліб матиме тоненьку хрустку скоринку (при цьому залишиться м'яким всередині), сир розплавиться, а морквяна суміш почне рум'янитися. Не пересушіть бутерброди, слідкуйте за духовкою, бо в електричній усе готується швидше, ніж в газовій.

Найсмачніші гарячі бутерброди з сиром та морквою, доки теплі!

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(1 голос, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів