Салат з зеленої цибулі з яйцем

Порцій: 4   Час приготування: 15 хвилин 01. 04. 2018 г.

Наприкінці зими та на початку весни, коли організм потребує вітамінів та вимагає чогось свіженького, зелененького, а до літа та молодих овочів ще далеко, у пригоді стане смачний, простий и корисний весняний салат із зеленої цибулі! Щоб його зготувати, треба усього лише три інгредієнти: цибульне пір’ячко, яйця та сметана. А виходить смакота!

весняний салат із зеленої цибулі

Зелену цибулю для салату можна купити чи виростити самостійно навіть в умовах міської квартири взимку - на підвіконні. Виберіть цибулинки із зеленими вершечками, що вже відчули весну та хочуть прорости, і повтикайте іх до вазону із землею чи просто поставте у воду. Через кілька днів зможете ласувати екологічно чистою зеленню!

інгредієнти для салата з яйцем та цибулею

Інгредіенти:

  • Пучок зеленої цибулі;
  • 2-3 яйця вкруту;
  • Дрібка солі;
  • 3-4 столові ложки сметани.

Процес приготування:

Яйця миємо, кладемо до холодною підсоленої води та варимо 10 хвилин після закипання. Заливаємо на пару хвилин холодною водою, так легше буде очистити шкаралупу. Очищуємо яйця та ріжемо кубиками. Цибулю миємо та дрібно ріжемо. Поєднуємо із яйцями. Солимо, перемішуємо та заправляємо сметаною.

яйця та зелень дрібно нарізаємо

Смачний весняний салат готовий! Його можна подавати до картопляного пюре із котлеткою чи відбивною або до смаженої картоплі. Із макаронами чи рисом також буде добре.

салат зелена цибуля з яйцем
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(2 голоса, у середньому: 5 из 5)
Напишіть коментар до цього рецепту ↓

Ви можете додати фото до коментаря. Ширина фото бажано 500 пікселів, формати jpg, gif, png.
* Обов`язкові для заповнення поля
Увага: всі коментарі проходять модерацію.