Салат з зеленої цибулі з яйцем
Опис
Наприкінці зими та на початку весни, коли організм потребує вітамінів та вимагає чогось свіженького, зелененького, а до літа та молодих овочів ще далеко, у пригоді стане смачний, простий и корисний весняний салат із зеленої цибулі! Щоб його зготувати, треба усього лише три інгредієнти: цибульне пір’ячко, яйця та сметана. А виходить смакота!
Зелену цибулю для салату можна купити чи виростити самостійно навіть в умовах міської квартири взимку - на підвіконні. Виберіть цибулинки із зеленими вершечками, що вже відчули весну та хочуть прорости, і повтикайте іх до вазону із землею чи просто поставте у воду. Через кілька днів зможете ласувати екологічно чистою зеленню!
Інгредієнти:
- Пучок зеленої цибулі;
- 2-3 яйця вкруту;
- Дрібка солі;
- 3-4 столові ложки сметани.
Інструкція:
Яйця миємо, кладемо до холодною підсоленої води та варимо 10 хвилин після закипання. Заливаємо на пару хвилин холодною водою, так легше буде очистити шкаралупу. Очищуємо яйця та ріжемо кубиками. Цибулю миємо та дрібно ріжемо. Поєднуємо із яйцями. Солимо, перемішуємо та заправляємо сметаною.
Смачний весняний салат готовий! Його можна подавати до картопляного пюре із котлеткою чи відбивною або до смаженої картоплі. Із макаронами чи рисом також буде добре.