Контент

Шоколадні млинці з бананом як в Кет Кафе:)

Порцій: 6  
Калорійність: ккал  
Час приготування: 45 минут

Опис

Ми з Вами вже готували млинці із ягодам та білим шоколадом, як у львівському Cat Cafe, а зараз пропоную рецепт для поціновувачів шоколаду — супер шоколадні млинці із бананом!

Навіть не знаю, які смакують краще: ягідні чи шоколадно-бананові... ті й ті чудові, особливо в теплому вигляді — вони тануть у роті, гріють та сповнюють позитивом й енергією. І це не дивно, адже і банани, і шоколад сприяють виробництву в організмі серотоніну - одного з 4-х гормонів щастя. Шоколадно-бананові млинці за цим рецептом подобаються і діткам, і дорослим!

Оце млинці з Кет Кафе:

А ось наші:

Інгредієнти:

Для млинців:

  • 2 яйця;
  • 2 столові ложки цукру;
  • 2 склянки молока (по 250 мл);
  • 1 склянка борошна (250 мл = 150 г борошна);
  • 3 столові ложки какао-порошку;
  • дрібка солі;
  • 2 столові ложки олії.

Для начинки:

  • 3-4 банани;
  • 100 г цукру (0,5 склянки);
  • 1 столова ложка какао-порошку;
  • 3 столові ложки молока;
  • 3-4 столові ложки сметани;
  • 1 столова ложка вершкового масла;
  • цукрова пудра.

Інструкція:

Готуємо тісто, як зазвичай для млинців на молоці: трошки збиваємо яйця з цукром, тоді по черзі вливаємо трохи тепле молоко та просіюємо борошно — за 3-4 рази.

А ось тепер те, що відрізняє тісто для шоколадних млинців від білого — разом із борошном додаємо какао-порошок.

Збиваємо тісто міксером, щоби зникли грудочки, не забуваємо трошки підсолити тісто.

Додаємо олію, знов перемішуємо. Тісто готове до випікання млинців.

Змащуємо суху чисту пательню тонким шаром олії (тільки перед першим млинцем, далі змащувати не треба — завдяки олії в тісті млинці не прилипатимуть). Гарно розігріваємо пательню та виливаємо порцію тіста.

Готуємо доки тісто стане не рідким та не липким, тоді можна перевертати.

За шоколадними млинцями треба пильнувати: якщо на білому тісті зразу видно, зарум'янився млинець чи ще ні, то на шоколадному це не так помітно. Тому пильнуйте, щоб млинці не підгоріли.

Для начинки

Змішуємо цукор та какао. Вливаемо молоко. Доводимо до кипіння на слабкому вогні. Охолоджуємо до кімнатної температури. Додаємо сметану та м`яке вершкове масло. Взбиваємо до однорідності.

Ось ми маємо млинці, розтоплений шоколад та банани.

На млинець викладаємо кілька бананових кружалець.

Поливаємо шоколадом.

Та складаємо млинець учетверо.

Притрушуємо цукровою пудрою

Та поливаємо зверху шоколадом. Малювати такі візерунки зручно із пакетика зі зрізаним куточком.

Шоколадні млинці з бананом готові до дегустації!

Смачного!

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(1 голос, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів