Запечене куряче філе в духовці: дієтичний рецепт

Порцій: 4   Час приготування: 25 08. 11. 2020 г.

Що можна зробити з курячого філе? О, багато смачних страв! Простих і складних, калорійних та не дуже. Хоча, взагалі, куряче філе вважається найдієтичнішим м'ясом, бо воно не жирне, на відміну від окорочків чи стегенець. Але якщо з курячої грудки підсмажити відбивні, то це вже геть не дієтична страва:) Але я пропоную вам цілком дієтичний рецепт з курячого філе, надзвичайно простий та швидкий. Вам навіть не треба буде мити посуд!

куряча грудка в духовці

Готуємо куряче філе в духовці! Ніякого жиру, ніякої зашквареної пательні — навіть деко залишиться чистим, бо запікатимем у рукаві. До речі, довкола рукава можна розкласти нечищену, а просто гарно вимиту картоплю — і матимете гарнір до запеченої курячої грудки.

куряче філе в духовці

куряче філе дієтичний рецепт

Інгредіенти:

  • 2 курячих філе
  • дрібка солі
  • дрібка меленого чорного перцю
  • дрібка куркуми

Процес приготування:

Це базовий набір спецій, Ви можете додати щось за своїм смаком.

як запекти курячу грудку як приготувати куряче філе

Куряче філе миємо та обсушуємо, натираємо сумішшю спецій та кладемо до рукава. Герметично зав'язуємо рукав, викладаємо на деко та ставимо до розігрітої духовки.

куряче філе в рукаві

Запікаємо куряче філе в духовці за 200 С упродовж 20 хвилин.

куряче філе страви

Якщо хочете золотисту скоринку, розріжте рукав та поверніть в духовку на 5 хвилин. Тільки не перетримайте, бо пересушиться. Хоча зі скоринкою виглядає апетитніше, але більш корисний та соковитий все варіант без розкривання рукава.

що зробити з курячого філе

Подавайте запечене куряче філе із гарніром та салатиками.

смачна куряча грудка в духовці

Смачного!

страви з курячого філе

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(1 голос, у середньому: 5 из 5)
Позначки запису: ,
Напишіть коментар до цього рецепту ↓

Ви можете додати фото до коментаря. Ширина фото бажано 500 пікселів, формати jpg, gif, png.
* Обов`язкові для заповнення поля
Увага: всі коментарі проходять модерацію.