Запечене куряче філе в духовці: дієтичний рецепт
Опис
Що можна зробити з курячого філе? О, багато смачних страв! Простих і складних, калорійних та не дуже. Хоча, взагалі, куряче філе вважається найдієтичнішим м'ясом, бо воно не жирне, на відміну від окорочків чи стегенець. Але якщо з курячої грудки підсмажити відбивні, то це вже геть не дієтична страва:) Але я пропоную вам цілком дієтичний рецепт з курячого філе, надзвичайно простий та швидкий. Вам навіть не треба буде мити посуд!
Готуємо куряче філе в духовці! Ніякого жиру, ніякої зашквареної пательні — навіть деко залишиться чистим, бо запікатимем у рукаві. До речі, довкола рукава можна розкласти нечищену, а просто гарно вимиту картоплю — і матимете гарнір до запеченої курячої грудки.
Інгредієнти:
- 2 курячих філе
- дрібка солі
- дрібка меленого чорного перцю
- дрібка куркуми
Інструкція:
Це базовий набір спецій, Ви можете додати щось за своїм смаком.


Куряче філе миємо та обсушуємо, натираємо сумішшю спецій та кладемо до рукава. Герметично зав'язуємо рукав, викладаємо на деко та ставимо до розігрітої духовки.

Запікаємо куряче філе в духовці за 200 С упродовж 20 хвилин.

Якщо хочете золотисту скоринку, розріжте рукав та поверніть в духовку на 5 хвилин. Тільки не перетримайте, бо пересушиться. Хоча зі скоринкою виглядає апетитніше, але більш корисний та соковитий все варіант без розкривання рукава.

Подавайте запечене куряче філе із гарніром та салатиками.

Смачного!
