Салат з морквою по-корейськи, горошком та солоним огірком
Опис
Пропоную Вам приготувати цей смачнющий салат з морквою по-корейськи, картоплею, горошком та солоним огірком! Це дійсно смакота - можна зі шматочком хліба півмиски вкласти за раз:)
А що вже легко готується цей чудовий салатик!.. Ось спробуйте, і у Вас з’явиться іще один улюблений рецепт простого та апетитного салату.
Інгредієнти:
- 4-5 варених в мундирі картоплин;
- 100 г моркви по-корейськи;
- 4-5 столових ложок консервованого або замороженого горошку;
- Половина цибулини;
- 1 солоний огірок;
- Сіль, перець чорний мелений - за смаком;
- 2-3 столові ложки запашної домашньої олії;
- Кілька пір’їн зеленої цибулі, петрушка.
Інструкція:
Очищену відварну картоплю ріжемо кружальцями чи напівкружальцями, цибулю - напівкільцями, огірок - також кружальцями. Поєднуємо у мисці картоплю, моркву, горошок,цибулю і огірки, солимо й перчимо, перемішуємо.

Заправляємо олією, додаємо подрібнену зелень та ще перемішуємо.

