Салат з морквою по-корейськи, горошком та солоним огірком

Порцій: 4   Час приготування: 15 хвилин 10. 02. 2019 г.

Пропоную Вам приготувати цей смачнющий салат з морквою по-корейськи, картоплею, горошком та солоним огірком! Це дійсно смакота - можна зі шматочком хліба півмиски вкласти за раз:)

салат із морквою по-корейськи з огірком та картоплею

А що вже легко готується цей чудовий салатик!.. Ось спробуйте, і у Вас з’явиться іще один улюблений рецепт простого та апетитного салату.

салат із морквою по-корейськи з горошком

інгредієнти для салату із морквою по-корейськи

Інгредіенти:

  • 4-5 варених в мундирі картоплин;
  • 100 г моркви по-корейськи;
  • 4-5 столових ложок консервованого або замороженого горошку;
  • Половина цибулини;
  • 1 солоний огірок;
  • Сіль, перець чорний мелений - за смаком;
  • 2-3 столові ложки запашної домашньої олії;
  • Кілька пір’їн зеленої цибулі, петрушка.

Процес приготування:

Очищену відварну картоплю ріжемо кружальцями чи напівкружальцями, цибулю - напівкільцями, огірок - також кружальцями. Поєднуємо у мисці картоплю, моркву, горошок,цибулю і огірки, солимо й перчимо, перемішуємо.

підготуємо інгредієнти

Заправляємо олією, додаємо подрібнену зелень та ще перемішуємо.

заправляємо та перемішуємо Смачний салат готовий! салат із морквою по-корейськи
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(1 голос, у середньому: 5 из 5)
Позначки запису:
Напишіть коментар до цього рецепту ↓

Ви можете додати фото до коментаря. Ширина фото бажано 500 пікселів, формати jpg, gif, png.
* Обов`язкові для заповнення поля
Увага: всі коментарі проходять модерацію.