Контент

Голубці з рибою та рисом

Порцій: 8  
Калорійність: ккал  
Час приготування: підготовка 30 хвилин, приготування 30 хвилин

Опис

Смачні голубці можна готувати не лише із фаршем, як ми звикли. Спробуйте додати до рису філе морської риби. Вийдуть пісні голубці, корисні та поживні.

пісні голубці з рисом та рибою

Спробуйте цей варіант рецепту відомої страви, разом із пісними голубцями із грибами та пшоном. А у коментарях напишіть, який варіант вам сподобався найбільше!

інгредієнти для голубців з рибою

Інгредієнти:

  • 1 качан капусти;
  • 1 склянка сухого рису;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • 300-400 г філе риби (морський окунь, мінтай);
  • 2-3 столові ложки томату;
  • Сіль, перець, лавровий лист;
  • 1-2 столові ложки олії.

Інструкція:

Заливаємо рис 2 склянками води, ставимо на середній вогонь і доваодимо до кипіння. Зменшуємо вогонь, додаємо 1/3 чайної ложечки солі та, час від час помішуючи, відварюємо майже до готовности - доки крупа вбере воду. Варити рис треба під зсунутою кришкою, щоб не збігав. Якщо крупа трошки твердувата - нічого, потім дійде готовності у голубцях.

Поки вариться рис, підготуємо капусту. Знімаємо пару верхніх листів, миємо качан та опускаємо у киплячу підсолену воду на 5 хвилин. Листя стане м’яким і не буде ламатися при загортанні голубців. Охолоджуємо капусту під холодною водою та розбираємо на листки. Потовщення на листі зрізаємо.

Обсмажуємо подрібнену цибулю з тертою морквою на олії.

обсмажуємо цибулю та моркву

Змішуємо варений рис, нарізане дрібними шматочками філе морської риби та половину моркви з цибулею. Додаємо сіль та перець, перемішуємо.

змішуємо рис з рибою та засмажкою

Загортаємо начинку у капустяне листя.

загортаємо начинку у листя капусти загортаємо голубці

У каструлю наливаємо склянку води, щільно викладаємо голубці у 2-3 шари. Тушкуємо під кришкою на середньому вогні до м’якості капусти.

щільно викладаємо голубці в каструлю

До другої половини морквяно-цибулевої засмажки додаємо томатну пасту.

викладаємо підливу на голубці

Викладаємо підливу на голубці, додаємо спеції за смаком та тушкуємо ще 5-7 хвилин.

смачні пісні голубці з рибою

Смачні пісні голубці з рибою готові.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(1 голос, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів