Контент

Сирна пасочка зі згущенкою

Порцій: 8  
Калорійність: ккал  
Час приготування: 15 хвилин, очікування 12 годин
Українська

Опис

Домашній сир, масло, сметанка, згущене та звичайне молоко – завдяки цьому багатству молочних продуктів сирна паска зі згущенкою виходить на смак ніжна, наче пломбір. У її складі нема сирих яєць, паску не потрібно запікати, готувати дуже легко та швидко.

Але їй необхідно настоятися, тож готувати цю сирну паску потрібно за добу до свята.

сирна паска зі згущеним молоком

А ще спробуйте карамельну сирну паску із вареною згущенкою.

сирна паска зі згущенкою

інгредієнти для сирної паски зі згущенкою

Інгредієнти:

  • 600 г жирного домашнього сиру;
  • 130 г сметани 25%;
  • 130 г вершкового масла;
  • 200 г згущеного молока;
  • 3 столові ложки цукру;
  • Дрібка ваніліну;
  • 50 г родзинок;
  • 50 г в'яленої вишні;
  • Цукати для оздоблення.

Інструкція:

Родзинки промийте, залийте гарячої водою, хай настояться 5 хвилин, потім відтисніть родзинки від вологи. Масло дістаньте з холодильника, хай полежить півгодинки за кімнатної температури.

Сир протріть крізь дрібний друшляк або збийте блендером до ніжної однорідної маси. Додайте цукор та ванілін, розітріть.

розітріть сир з цукром

Додайте розм’якшене вершкове масло, знов розітріть.

додайте розм’якшене вершкове масло

Додайте сметану та згущене молоко та добре перемішайте.

додайте сметану та згущенку

Всипте у сирну масу обсушені родзинки, вишню та знов перемішайте.

додайте родзинки та цукати

Викладіть у форму для паски зволожену марлю. Якщо спеціальної форми немає, можна взяти чисте відерце з-під продуктів, харчовий лоток. Викладіть сирну масу щільно, накрийте краєчками марлі, зверху поставте тарілочку, а на неї щось важке. Поставте це все у глибоку тарілку – та в холодильник на ніч або на 12 годин.

викладіть сирну масу у форму

Вранці переверніть пачсочку на тацю, зніміть форму та марлю.

сирна паска без сирих яєць

Прикрасьте цукатами.

як приготувати сирну паску

Сирна паска зі згущенкою дуже смачна!

сирна паска зі згущенкою без запікання
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(1 голос, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів