Контент

Хачапурі з сулугуні домашні, з листкового тіста

Порцій: 10  
Калорійність: ккал  
Час приготування: Підготовка 15 хвилин, випікання 20 хвилин
Сакартвело

Опис

Полюбляєте несолодку випічку? Ось простий і швидкий рецепт домашніх хачапурі з сулугуні з листкового тіста. Приготування разом із випіканням займає близько півгодини, з порції тіста виходить десяток апетитних смаколиків.

хачапурі з сулугуні

Я надаю перевагу тісту марки Рудь, причому листково-дріжджове смачніше, ніж просто листкове. Замість сулугуні у начинку також можна покласти моцарелу. А загалом, такі листкові трикутнички м ожна робити із різноманітними начинками: сиром та шинкою, грибами і куркою, яйцем і зеленою цибулею.

Інгредієнти:

  • 450 г листково-дріжджового тіста
  • 150 г сулугуні
  • 1 жовток
  • кунжут, льон

Інструкція:

Листкове тісто розморозити за екімнатної температури і нарізати на квадрати. Із півкілограмової пакчи тіста (точніше, 450 г) виходить 10 квадратиків, на фото 6 штук, бо стільки вміщується на деко.

нарізати тісто квадратами

Натерти сир на великій тертці. Викласти тертий сир посередині квадратів із тіста.

викласти начинку з тертого сиру

Скласти трикутниками і заліпити, як вареники. По краєчках пройтися виделкою, так красивіше і краще заліпиться. Змастити жовтком, притрусити насінням кунжута і льону.

рецепт домашніх хачапурі

Поставити деко з хачапурі в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати до золотистого кольору, 15-20 хвилин, орієнтуйтеся на вашу духовку. Начинка таки трошки втекла, але на смак це не впливає:)

як приготувати хачапурі з листкового тіста

Смачного!

домашні хачапурі
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(1 голос, в середньому: 5 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів