Часникова підлива до борщу
Опис
До червоного борщу із пампушками добре подати підливу з часника та цибулі. Дуже смачно вмочати у цей часниковий соус пухкі пампушки, а потім їсти із борщем!
До того ж, часникова підлива - дуже корисна страва для імунітету, особливо у холодний сезон. З’їсте порцію підливки - і усі мікроби тікатимуть геть!
Інгредієнти:
- 2 великі цибулини;
- 3-4 зубчика часнику;
- 2 столові ложки олії;
- 100-150 мл води (0,5-3/4 склянки);
- Сіль за смаком.
Інструкція:
Цибулю ріжемо напівкільцями чи дрібними шматочками.
Викладаємо у пательню із розігрітою олією та обсмажуємо, час від часу помішуючи, до м’якості та золотистого кольору.
Часник очищуємо та натираємо на дрібній тертці (або пропускаємо крізь прес). Додаємо до цибулі.
Доливаємо у підливу півсклянкии чи трохи більше води - в залежності від того, яку густину бажаєте отримати. Солимо, за бажанням додаємо дрібку меленого чорного перцю.
Тушкуємо часникову підливу на невеличкому вогні іще 5 хвилин.
Подаємо до борщу із пампушками! Дуже смачно!