Часникова підлива до борщу

Порцій: 8   Час приготування: 15 хвилин 28. 02. 2018 г.

До червоного борщу із пампушками добре подати підливу з часника та цибулі. Дуже смачно вмочати у цей часниковий соус пухкі пампушки, а потім їсти із борщем!

часникова підлива до борщу

До того ж, часникова підлива - дуже корисна страва для імунітету, особливо у холодний сезон. З’їсте порцію підливки - і усі мікроби тікатимуть геть!

інгредієнти до часникової підливки

Інгредіенти:

  • 2 великі цибулини;
  • 3-4 зубчика часнику;
  • 2 столові ложки олії;
  • 100-150 мл води (0,5-3/4 склянки);
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Цибулю ріжемо напівкільцями чи дрібними шматочками.

подрібнюємо цибулю для часникової підливки

Викладаємо у пательню із розігрітою олією та обсмажуємо, час від часу помішуючи, до м’якості та золотистого кольору.

обсмажуємо цибулю до золотистого кольору

Часник очищуємо та натираємо на дрібній тертці (або пропускаємо крізь прес). Додаємо до цибулі.

Доливаємо у підливу півсклянкии чи трохи більше води - в залежності від того, яку густину бажаєте отримати. Солимо, за бажанням додаємо дрібку меленого чорного перцю.

додаємо часник та воду

Тушкуємо часникову підливу на невеличкому вогні іще 5 хвилин.

підлива з часника та цибулі

Подаємо до борщу із пампушками! Дуже смачно!

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(2 голоса, у середньому: 5 из 5)
Позначки запису:
Напишіть коментар до цього рецепту ↓

Ви можете додати фото до коментаря. Ширина фото бажано 500 пікселів, формати jpg, gif, png.
* Обов`язкові для заповнення поля
Увага: всі коментарі проходять модерацію.